Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Sekss ar svešinieku vai sievieti? Par ko īsti erotiskās fantāzijas ir sievietēm?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Salīdzinoši nesen sieviešu erotiskās fantāzijas skaitījās kas nepiedienīgs, un dāma, kas tās atklāti uzdrīkstējās paust, varēja izraisīt apkārtējo nosodījumu.

Aizvien vairāk seksologu un psihologu mēdz būt vienisprātis, ka abu dzimumu pārstāvji - kā vīrieši, tā sievietes - vienādās devās izjūt seksuālās fantāzijas, un sieviešu fantāzijas var būt tikpat dabiskas kā vīriešiem. Šīs fantāzijas varētu būt labs padoms un špikeris, kā uzlabot partneru seksuālās attiecības.

"Cosmopolitan" ir apkopojis dažas sieviešu fantāzijas un skaidro, uz ko tās norāda.

Sekss ar kino vai grāmatas varoni

Šī ir viena no izplatītākajām sieviešu fantāzijām. Sapņi par vētrainu romānu ar idealizētu tēlu norāda uz to, ka reālās attiecības ir garlaicīgas un vienveidīgas un sievietes kaisle meklē ko citu, ne tikai partnera pienākumu pildīšanu gultā otrdienās un piektdienās.

Labākais padoms vīriešiem: ja esi uzzinājis, ka tava sieviete par ko tādu sapņo, ievies attiecībās vairāk romantikas, pārsteigumu un seksā - dažādību!

Sekss ar vairākiem vīriešiem vienlaicīgi

Tas nozīmē to, ka sieviete nav apmierināta ar dzimumakta ilgumu un zemapziņas līmenī viņa vēlas saņemt glāstus no vairāk partneriem, ja reiz viens partneris tos nespēj sniegt.

Lai šī fantāzija nerealizētos dzīvē (ar citiem partneriem), vīrietim vajadzētu pievērst tam uzmanību - tieši dzimumakta paildzināšanai, jo, kā zināms, sievietei, lai sasniegtu orgasmu, ir nepieciešamas vismaz 10 minūtes vairāk.

Sekss ar sievieti

Tas norāda uz to, ka vīrietim vairāk uzmanības jāpievērš glāstiem, jo zemapziņā sievietei ne vienmēr vajadzīgs fizisks spēks un rupja attieksme.

Sekss publiskā vietā

Vieta, kur jums abiem var uzskriet virsū jebkurš. Pirmkārt, tas piešķir sajūtām asumu, jo asinīs izdalās adrenalīns satraukuma dēļ, un tas vairs nebūt nav garlaicīgais laulātā drauga pienākums, pie kura sieviete ir pieradusi. Otrkārt, tas liecina, ka sievietei gribas, lai apkārtējie redz, ka viņas vīrietis viņu mīl un vēlas iegūt tieši kā seksuālu partneri. Šo fantāziju daudzi vīrieši varētu atļauties dzīvē, ko tik tiešām vajadzētu pamēģināt, ja sieviete to kaislīgi vēlas. Tāpat vajadzētu veltīt uzmanību maiguma izpausmēm publiskā vietā - tici, daudzām sievietēm tas patīk.

Sekss ar svešinieku jeb sekss bez saistībām

Šī fantāzija liecina par to, ka sieviete ir pārāk pakļauta stereotipiem un seksa laikā nespēj atslābināties, atklāti paužot savas vēlmes.

Sekss ar svešinieku pilnībā atslābina un atbrīvo no saistībām. Vīrietis šajā gadījumā varētu savai sievietei palīdzēt atbrīvoties un parādīt, ka viņa drīkst izpausties seksā tā, kā viņai gribas.

Fantāzija par izvarošanu

Erotisko fantāziju sarakstu noslēdz sievietes sapnis par izvarošanu, rupju attieksmi un pazemojumu. Lai vai cik tas izklausītos dīvaini, diezgan daudzas sievietes vēlas sajust seksā pret sevi rupju attieksmi, jo zemapziņā šāda vīrieša izturēšanās saistās ar varas un spēka izpausmi. Šeit gan jāatceras, ka izpratne par rupju izturēšanos sievietes un vīrieša izpratnē varētu atšķirties un pārsvarā šīs fantāzijas īstenošana realitātē sievietei varētu nepatikt. Ļoti jāizvērtē pārkāpjamās robežas un jāatceras, ka mēs, sievietes, esam tik dažādas!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu