Ko pagājušonedēļ klausījās ASV?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Eminems, Dreiks, Treviss Skots
Eminems, Dreiks, Treviss Skots Foto: Reuters/ScanPix

Kā prognozēts, Detroitas repera Eminema pārsteiguma albums "Kamikaze" iekarojis ASV pieprasītāko mūzikas albumu «Billboard 200» topa 1. vietu, ziņo «billboard.com».

Nedēļas griezumā albums, kurā Eminems kritizē Donaldu Trampu, Hārviju Vainstīnu, kā arī kolēģus no hiphopa jomas - Tyler, the Creator, Lil Pump un Machine Gun Kelly. pārdots 434 000 vienību, liecina «Nielsen Soundscan» dati. 

"Kamikaze" izdots vien dažus mēnešus pēc salīdzinoši nesen izdotā amerikāņu repa mūzikas spīdekļa albuma "Revival", kas gan īpaši labas kritiķu atsauksmes nesaņēma. Šis fakts apspēlēts un mūzikas kritiķi kritizēti arī jaunajā albumā.

Pagājušonedēļ 45 gadus vecais reperis izdevis arī jaunu videoklipu dziesmai "Fall".

Amerikāņu repera Trevisa Skota (Travis Scott) albums "Astroworld" saglabājis 2. vietu. Jaunajā 17 dziesmu platē piedalās tādi urbānās mūzikas smagsvari kā Frenks Oušens (dziesmā "Carousel"), Dreiks ("Sicko Mode"), basists "Thundercat", Kevins Pārkers no grupas "Tame Impala", Farels Viljamss (Pharrell Williams) un The Weeknd.

Dreika (Drake) dižpārdoklis "Scorpion" noslēdz top3.

Augstākais jaunums 4. vietā - 23 gadus vecā austrāliešu aktiera un mūziķa Troja Sivāna (Troye Sivan) albums "Bloombows".

Aizpagājušās nedēļas līderis - Arianas Grandes albums "Sweetener" (56 000) noslīdējis uz 5. vietu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu