Rīga izcīna Latvijas novadu komandu kausu, bet Kārlis Sabulis - 1000 eiro

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Asaris, www.janisasaris.com

Svētdien Dobeles novada moto trasē “Ceļa ēzeļi” tika noskaidrots, no kuriem novadiem ir spēcīgākie motosportisti. Uzvara “MX Moduls” komandas sportistiem, kas pārstāvēja Rīgu, otrajā vietā ierindojās Ādažu klubs “MX Ādaži”, bet trešajā vietā - “Rambas R” pirmā komanda.

Skatītāju loterijā 500 eiro laimēja Ziedonis no Zirņu pagasta. Balvu pasniedza nopelniem bagātais kantētājs Kaspars Stupelis, un, kā izrādās, kungs arī ir bijis motobraucējs – tieši piedalījies blakusvāģu sacensībās. Saviļņojums un aizkustinājums, Ziedonis teica, ka jāzvana sievai, bet neticēs jau, kamēr nebūšu mājās.

1000 eiro naudas balvu kā ātrākā apļa veicējs saņēma Kārlis Sabulis, kurš apli spēja veikt minūtes un 36 sekunžu laikā. Šajā disciplīnā pārliecinoša uzvara.

Pie balvām tikai pirmās piecas ātrākās komandas. Piektajā vietā: Dāvis Līvs, Toms Babris un Ingars Asma, kurš piedzīvoja kritienu pirmajā braucienā un nācās izstāties. Ceturtajā vietā Krists Zicmanis, Kārlis Bitītis un Andris Štendenbergs, kas pārstāvēja Cēsis. Trešajā vietā Kristaps un Kārlis Kalēji, kopā ar Raivi Eikmani. Otrajā vietā Ādažu komanda, kas sīvi cīnījās par uzvaru, bet ar vienu punktu piekāpās Rīgai – Leons Kozlovskis, Roberts Konrāds un Jānis Kārkliņš. Uzvarēja Rīgas komanda, kuru pārstāvēja MX Moduls sportisti – Kārlis Sabulis, Mairis Pumpurs un Gatis Būmanis.

Foto: Jānis Asaris, www.janisasaris.com

Kaspars Cveiģelis, sacensību organizators: “Šodien Latvijā ir tēvu diena un motokross ir tāds tēvu un dēlu pasākums, ļoti daudzi ir motobraucēji paaudzēs. Katrreiz prieks, ka motokross ir ģimeņu kopā pavadīšanas laiks – tēti ir pirmie treneri un mehāniķi. Komandas cīnījās azartiski, sportisti sava novada godu aizstāvēja un līdz pat noslēdzošajam braucienam, nebija iespējams nojaust, kurš uzvarēs.”

Foto: Jānis Asaris, www.janisasaris.com

MX65 klasē startēja paši jaunākie motosportisti, un dienas noslēgumā Markuss Kokins (MX Moduls) 3.vietā, Raivo Laicāns no MK Bieriņi 2.vietā, bet uzvara Tomasam Šaicānam (Salacas Kauss). MX 85 klasē spēcīgāko trijnieks azartiski cīnījās, uzvaru abos braucienos un kopvērtējumā izcīnīja Roberts Lūsis (Motokurzeme), otrais Uldis Freibergs un trešais Jānis Kubuliņš (MX Ādaži).

Sacensības organizēja Nacionālā motosporta asociācija, bet trases servisu nodrošināja MX4 Dobele.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu