“Rock'n'Berries” solists par “X Faktoru”: Es dodos tajā visā iekšā, lai uzvarētu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: F64 Photo Agency/TV3 publicitātes foto

​Svētdienas, 9. septembra, vakarā kanāla “TV3” skatītāju vērtējumam tika nodota šova “X Faktors” otrā sezona, kas sākās ar pirmo televīzijas atlašu raidījumu. Tajā piedalījās arī Latvijā pazīstamās grupas “Rock'n'Berries” solists Oskars Millers.

Sarunā ar TVNET viņš atklāja, ka nav nācis uz “X Faktoru”, lai vienkārši labi pavadītu laiku un tikai piedalītos. Viņa mērķis ir uzvaras lauri: “Pieteicos šovam, jo tas ir viens no lielākajiem starptautiskajiem konkursiem. Tādu iespēju nedrīkst laist garām. Šogad manai grupai “Rock’n’Berries” nāks klajā otrs studijas albums, kas, visu summējot kopā, palīdzēs tā popularitātes iegūšanai. Es uzskatu, ka šādi šovi var gan pacelt, gan tajā pašā laikā cilvēku apstādināt, jo no ārpasaules ir liels spiediens, ko daudzi nevar izturēt. Viss ir atkarīgs no tā, kādēļ tu piedalies un kas ir tavs mērķis.

Es, protams, dodos tajā visā iekšā tikai ar vienu domu - lai uzvarētu, un tas ir viss, ko paturu galvā, katru reizi kāpjot uz skatuves.

Es uzskatu, ka varēju labāk nodziedāt, jo vienmēr pret sevi esmu kritisks un zinu, ka ir vēl kur augt, un tas ir mans dzinulis vienmēr attīstīties.”

Pēc uzstāšanās Millers saņēma apstiprinājumu turpmākai dalībai konkursā, iegūstot visus trīs “jā” no žūrijas locekļiem Intara Busuļa, Aijas Auškāpas un Reiņa Sējāna.

Kā jau ziņots, oktobrī gaidāmi “krēslu izaicinājumu” raidījumi, kuros žūrija no televīzijas atlasēs tālāk tikušajiem dalībniekiem izvēlēsies četrus pašus labākos trīs kategorijās – dalībniekus vecumā no 16 līdz 25 gadiem, dalībniekus, kuri ir vecāki par 25 gadiem, un vokālās grupas. Līdz ar otrā “krēsla izaicinājuma” izskanēšanu taps zināmi šova “X Faktors” otrās sezonas 12 finālisti, kuri profesionāļu vadībā sāks savu ceļu uz lielo skatuvi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu