Mūsdienu līgavas ir nogurušas no princešu kleitām jeb kāzu tērpu tendences 2019. gadam

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

 Bulduru pludmales kompleksā Legend Beach ar krāšņu un vienlaikus aizkustinošu modes skati, kurā tika demonstrēti latviešu dizaineres Katjas Šehurinas (Katya Katya London) un holandiešu zīmola Modeca 2019. gada sezonas kāzu un vakara tērpi, savu otro dzimšanas dienu atzīmēja kāzu salons 6. Septembris.

Kāzu salona 6. Septembris otrās dzimšanas dienas svinības tika rīkotas ar devīzi “Soulmates”, kurās neformālā un draudzīgā gaisotnē pulcējās dvēseliski tuvi cilvēki. Pasākumu apmeklēja salona draugi un sadarbības partneri, stilisti un kāzu nozares profesionāļi, kā arī laimīgās līgavas, kuru starpā arī slavenā dejotāja un horeogrāfe no Krievijas Sņežana Krjukova, kura šovasar savu kāzu kleitu izvēlējās Rīgas salonā 6. Septembris. Šī svētku vakara vadītāja bija labi zināmā TV personība Lelde Ceriņa, kura arī nesen svinēja savas kāzas Katjas Šehurinas kleitā no salona 6. Septembris.

Svinību laikā norisinājās zīmolu Katya Katya London un Modeca 2019. gada sezonas kāzu un vakarkleitu kolekciju modes skate, kurā tika atspoguļotas nākamās sezonas kāzu tērpu tendences.

Šobrīd līgavas visā pasaulē savām kāzām arvien biežāk izvēlas kleitas rozā, violetos vai gaiši zilos pasteļtoņos un nebaidās atteikties no mūžīgās, bet jau apnicīgās klasikas - sniega baltas kāzu kleitas.

Šī tendence saglabāsies arī gaidāmajā sezonā. Jāatzīmē, ka Rīgas dizaineres Katjas Šehurinas tērpu stila galvenā atšķirība, kura jau līdz šim vairākus gadus ir radījusi bohēmiskas, vieglas un elegantas kāzu kleitas, šobrīd attīstās visā pasaulē. Tā, piemēram, daļa no Modeca kāzu kleitu kolekcijas, kas iegādājamas 6. Septembra salonā, ir tieši boho stilā.

“Mūsdienās līgavas ir nogurušas no kuplām un smagām “princešu” kleitām, lai cik skaistas tās nebūtu, tādēļ priekšroku tās dod vieglumam, maigumam un elegancei,” stāsta salona 6. Septembris dibinātāja Aija Nagle. “Esam priecīgi, ka mums ir iespēja demonstrēt pasaules kāzu modes tendences savā dzimtenē. Īpašu pateicību par palīdzību šī pasākuma rīkošanā vēlamies izteikt banketu servisam Resto-Rātors”.

“6. septembrī salons ar tādu pašu nosaukumu 6. Septembris iezīmēja tradīcijas sākumu, kad tiek atzīmēts kāzu sezonas noslēgums kāzu nozares profesionāļiem, turklāt vienlaikus atklājot jauno kāzu sezonu, jo šajā laikā sākas aktīva tērpu meklēšana un nākamā gada kāzu plānošana,” atzīmē Malika Svjastins, pasākumu organizēšanas kompānijas Heaven 67 direktore. “Svinot salona 6. Septembris dzimšanas dienu, mēs arī organizējām Soulmate Dating, kas ir līdzīgs atpazīstamajam Speed Dating, taču mūsu organizētajā pasākumā dažādiem kāzu nozares profesionāļiem bija iespēja iepazīties savā starpā, lai veidotu sadarbību nākotnē”.

Foto: publicitātes

Kāzu salons 6. Septembris atrodas Vecrīgā (Mucenieku ielā 7) un jau divus gadus veiksmīgi “izdod par sievām” laimīgas Latvijas galvaspilsētas līgavas. Šajā laikā par salona klientēm, kas savus kāzu tērpus izvēlas no Katya Katya London vai Modeca zīmoliem, ir kļuvušas vairākas rīdzinieces, tai skaitā arī slavenā šovmena Renāra Zeltiņa sieva Ieva Koha, basketbolista Dāvja Bertāna sieva Anna Sonka, Dailes teātra aktiera Ginta Andžāna sieva Monta Andžāne un daudzas citas.

Salons 6. Septembris piedāvā plašu kāzu kleitu klāstu dažādos stilos – no klasiskiem modeļiem uz auguma līdz kupliem, bagātīgi izrotātiem ar mežģīnēm un izšuvumiem. Salona piedāvājumā ir arī ar rokām darināti aksesuāri, kurus veidojuši Latvijas dizaineri.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu