Jau otro gadu pēc kārtas Hanner atzīst par labāko nekustamo īpašumu attīstītāju Latvijā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Hanner Grupa

Hanner grupa atzīta par labāko nekustamo īpašumu attīstītāju Latvijā, balstoties uz nekustamo īpašumu un finanšu sektora ekspertu aptauju, ko veicis pasaulē vadošais biznesa un investīciju žurnāls “Euromoney”. Pirmo vietu Hanner grupa, kas Latvijā attīsta tādus projektus kā kvartālu Jaunā Teika, A klases biroju ēku Place Eleven un jaunas dzīvojamās mājas Vesetas 26, ieguvusi jau otro gadu pēc kārtas.

Prestižais žurnāls “Euromoney” otro gadu pēc kārtas ir atzinis Hanner grupu par labāko attīstītāju Latvijā arī jauktā segmenta un biroju/biznesa ēku segmenta kategorijās.

“Euromoney” 14. aptaujā tika apkopoti 2425 pasaulē vadošo nekustamo īpašumu kompāniju balsojumi, kurus sniedza konsultanti, attīstītāji, ieguldījumu pārvaldnieki, banku pārstāvji un korporatīvie gala lietotāji.

Eksperti no katras valsts novērtēja, kuri uzņēmumi, pēc viņu domām, aizvadītajā gadā bija labākie nekustamo īpašumu produktu un pakalpojumu sniedzēji savās valstīs.

Jau gandrīz 50 gadus “Euromoney” visā pasaulē tiek atzīts par ietekmīgāko žurnālu finanšu pakalpojumu vairumtirdzniecības jomā, šīs jomas institūcijām un lietotājiem. Nekustamais īpašums joprojām ir šīs auditorijas galvenā interešu aktīvu klase, un “Euromoney” gada aptauja ļauj uzņēmumiem salīdzināt savas pozīcijas ar citiem tirgus spēlētājiem visā pasaulē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu