Klārka pāridarītājs Ļekomcevs saņēmis diskvalifikāciju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Volonts / dinamoriga.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Čerepovecas "Severstaļ" aizsargs Ivans Ļekomcevs par pārkāpumu pret Rīgas "Dinamo" uzbrucēju Kevinu Klārku saņēmis vienas spēles diskvalifikāciju, vēsta turnīra rīkotāji.

Rīdzinieki svētdien ar rezultātu 2:3 pagarinājumā piekāpās Čerepovecas "Severstaļ" vienībai, kuras labā vārtus guva Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda.

"Severstaļ" hokejisti šajā mačā nopelnīja divus 2+10 minūšu noraidījumus, kā arī vienu 20+5 minūšu noraidījumu, ko viesiem atnesa Ļekomcevs. Pretinieku hokejists otrā perioda beigās ar nūju iesita Klārkam pa kājstarpi un vēlāk pagrūda kanādieti.

KHL Disciplinārlietu komiteja Ļekomceva pārkāpumu traktējusi kā sitienu ar nūjas galu, piešķirot viņam vienas spēles diskvalifikāciju. Par šādu pārkāpumu var saņemt piecu spēļu diskvalifikāciju un naudas sodu 50 000 - 70 000 rubļu apmērā.

Ar pieciem punktiem četrās spēlēs Rīgas "Dinamo" ieņem ceturto vietu Rietumu konferences kopvērtējuma tabulā.

Mājas spēļu sērijas turpinājumā "Dinamo" otrdien tiksies ar Maskavas "Dinamo", kurā spēlē iepriekšējo sezonu rīdzinieku līderis Miks Indrašis.

Pēc tam Latvijas klubs dosies tālā izbraukumā pie Pekinas "Kuņluņ Red Star", Habarovskas "Amur" un Vladivostokas "Admiral" komandām, mājās atgriežoties 23.septembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu