Balinskis savainojuma dēļ "Dinamo" nevarēs palīdzēt vismaz divas nedēļas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Uvis Balinskis
Uvis Balinskis Foto: Raimonds Volonts / dinamoriga.lv

Rīgas "Dinamo" komandas aizsargs Uvis Balinskis Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāta spēlē pret Čerepovecas "Severstaļ" guva ķermeņa augšdaļas savainojumu un vienībai nevarēs palīdzēt vismaz divas nedēļas, vēsta Rīgas kluba mājas lapa. 

22 gadus vecais Balinskis mačā ar Artūra Kuldas pārstāvēto "Severstaļ" vienā no spēles epizodēm sadūrās ar pretinieku un cīņu nevarēja turpināt.

Līdz tam laukumā viņš pavadīja 6 minūtes un 49 sekundes, kuru laikā spēles protokolā neatzīmējās. 

Šosezon Balinskis laukumā devies četrās KHL regulārā čempionāta spēlēs, kurās atdevis vienu rezultatīvu piespēli, lietderības koeficients ir +2. Vidēji laukumā viņš pavadījis 19 minūtes un 12 sekundes.

Otrdien "Dinamo" savā laukumā uzņems Mika Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo", bet pēc tam dosies tālākajā izbraukumā, četru dienu laikā aizvadot trīs spēles. Pirmā no tām būs svētdien Pekinā pret vietējo "Kuņluņ Red Star", dienu vēlāk paredzēta spēle pret Habarovskas "Amur", bet 19. septembrī gaidāms mačs Vladivostokā pret vietējo "Admiral". 

Šogad katra komanda regulārajā turnīrā aizvadīs pa 62 mačiem. Gagarina kausa izcīņā iekļūs abu konferenču spēcīgākās astoņas vienības. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu