"Moto2" braucējs rupji riskē ar konkurenta dzīvību un tiek atlaists no komandas (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Pasaules motošosejas čempionāta otras prestižākās "Moto2" klases braucējs Romano Fenati ticis atlaists no viņa pārstāvētās komandas par neparastu pretinieka dzīvības apdraudēšanu brauciena laikā.

Fenati kādā no Itālijas posma taisnēm ar savu motociklu pietuvojās pretinieka Stefano Manci braucamrīkam un nospieda viņa rokasbremzi, potenciāli apdraudot Manci dzīvību. Braucot ar vairāk nekā 200 kilometru stundā lielu ātrumu, Manci mazliet tika izsists no līdzsvara, tomēr sagrupējās un nepiedzīvoja avāriju.

Par šādu gājienu Fenati ticis atlaists no viņa iepriekš pārstāvētās "Marinelli Snipers" vienības. "Ļoti nožēlojam notikušo un gribam atzīmēt, ka šādas darbības, kas apdraud pretinieka dzīvību, ir nepieļaujamas un nekādā veidā nav attaisnojamas," rakstīts "Marinelli Snipers" paziņojumā.

Viņa nu jau kādreizējā komanda līdz ar to lēma pārtraukt abu pušu sadarbību.

Savukārt pats 22 gadus vecais braucējs pēc tam sociālajos tīklos atvainojās, sakot, ka labprāt vēlētos, lai šis izrādītos tikai slikts sapnis. "Vēlos atvainoties visai sporta pasaulei. Jā, esmu impulsīva personība, taču nevēlos nodarīt kaitējumu citiem braucējiem. Gribēju, lai viņš saprot, ka viņš iepriekš brauca bīstami, taču tas neattaisno manas darbības, kas bija nepieņemamas."

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu