Straujākais auditorijas kāpums interneta vietņu vidū augustā - portālam TVNET (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Latvijas interneta lietotāju iecienītāko vietņu vidū ziņu portāls TVNET augustā uzrādījis procentuāli lielāko auditorijas pieaugumu no visām platformām, sasniedzot +10 procentu pieaugumu, liecina starptautiskā interneta pētījumu un tehnoloģiju uzņēmuma "Gemius" dati. TVNET kopējā auditorija aizvadītajā mēnesī palielinājusies par +67 000 apmeklētājiem. 

"Gemius" Latvijas interneta lietotāju apmeklētāko vietņu topa pirmajā vietā augustā ir delfi.lv, kam seko portāls inbox.lv. Topa trešajā vietā – TVNET.

Arī augustā Latvijas interneta lietotāji no visām platformām, t.i., no datoriem un mobilajām ierīcēm kopā, nemainīgi visbiežāk izvēlas apmeklēt tādas pašas interneta vietnes kā jūlijā, un iecienītāko vietņu topa trijnieks palicis nemainīgs. Pirmajā vietā ar 822 000 apmeklētājiem ir ziņu portāls delfi.lv, otrajā vietā ar 776 000 apmeklētājiem ir multifunkcionālais portāls inbox.lv, bet trešajā vietā - TVNET ar 686 000 apmeklētājiem. Topa ceturtajā vietā nemainīgi ir ziņu un izklaides portāls skaties.lv ar 468 000, kam seko ziņu portāls jauns.lv ar 467 000 apmeklētājiem augustā.

​TVNET uzrādījis arī skaitliski lielāko auditorijas kāpumu no mobilajām ierīcēm - augustā portālā ar mobilajiem telefoniem un planšetēm ielūkojušies par 86 000 vairāk apmeklētāju. 

"Gemius" atzīmē arī tādas vietnes kā ziņu portāls la.lv (458 000 apmeklētāji), tiešsaistes sociālā tīkla tīmekļa vietne draugiem.lv (361 000) un nekustamo īpašumu portāls city24.lv (216 000), kas katrs pakāpies par vienu pozīciju kopējā Top 20. Ģimenes portāls mammamuntetiem.lv pakāpies par divām pozīcijām, augustā sasniedzot 206 000 apmeklētāju lielu auditoriju. Savukārt ziņu portāls db.lv atgriežas Gemius Topā ar 165 000 apmeklētājiem, tādējādi ieņemot 20. vietu.

Procentuāli lielākais auditorijas kritums augustā ir novērots ziņu portālā lsm.lv un biznesa uzziņu portālā zl.lv ar -11 procentiem katrā. Skaitliski lielākais auditorijas kritums novērots vietnē lsm.lv ar -44 000 lielu apmeklētāju kritumu augustā.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu