Trešdienas horoskops: kas tevi šodien sagaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Strauja un vienlaikus ražīga diena. Tev var parādīties iespēja paplašināt profesionālās zināšanas un paziņu loku. Vakarā esi kopā ar mīļoto, izrādi viņam papildu uzmanības apliecinājumus.

VĒRSIS Darba vietā valdīs saspringta gaisotne. Nav izslēgts, kādam no kolēģiem skaudīs tavi panākumi un viņš mēģinās tev kaitēt. Pēcpusdienā droši vari kārtot nekustamā īpašuma darījumus.

DVĪŅI Tevi nebaidīs lielais darba apjoms, tieši pretēji, priecāsies, ka pieaug darāmā apjomi, tādējādi tas sola arīdzan lielākus ienākumus. Dienas otrajā pusē zvaigznes iesaka būt piesardzīgākam pie stūres.

VĒZIS Nežēlosi laiku un līdzekļus sevis izglītošanai. Diena solās nest krāšņus iespaidus, galvenokārt jau tādēļ, ka uzdrošināsies īstenot kādu sen kārotu ieceri. Saskarsmē ar mājiniekiem būsi ļoti emocionāls.

LAUVA Kaislības sitīs augstu vilni, un noturēt tās sevī būs gandrīz neiespējami. Pielūko, lai tev nesanāk negācijas izgāzt pār mājinieku galvām. Lai mazinātu spriedzi, pievērsies fiziskām nodarbēm.

JAUNAVA Visa uzmanība būs piesaistīta darba jautājumiem. Ja tev paredzētas lietišķas tikšanās, pamēģini pirms tām patrenēt savas runas dotības, kā arī sagatavot pietiekami pārliecinošu argumentāciju.

SVARI Ja esi kādam ko apsolījis, tad dotais vārds noteikti jāizpilda, lai arī kā to negribētos. Neļaujies īgnumam un dusmām, kā arī apātiskam noskaņojumam, turies pie nospraustā darba grafika, esi apzinīgs!

SKORPIONS Centies neuztvert tik saasināti katru sīkumu, ikdienišķu ķibeli, citādi jūtami iedragāsi savu pašsajūtu. Labāk vairāk uzmanības velti garīgām, filozofiskām tēmām, dzīves apcerēšanai.

STRĒLNIEKS Atturies vienlaicīgi darīt vairākas lietas. Esi vērīgāks, kārtojot juridiskos jautājumus. Šis brīdis nav īsti piemērots jaunu projektu uzsākšanai, kā arī būtiskām pārmaiņām ģimenes dzīvē.

MEŽĀZIS Tava darba kvalitāte tiks augstu novērtēta. Nebūs nekāds brīnums, ja saņemsi jaunus darba piedāvājumus. It visā vadīsies no veselā saprāta viedokļa. Tev var izdoties uzlabot materiālo stāvokli.

ŪDENSVĪRS Noteicošo lomu spēlēs attiecības ģimenes dzīvē, ja tajās kaut kas noies greizi, neveiksies arī ikdienišķie darbi. Saskarsmē ar mīļoto esi savaldīgāks, vairāk uzmanības velti partnera vajadzībām.

ZIVIS Nevajadzētu sākt jaunus projektus, slēgt svarīgus līgumus. Apkopo paveikto, padziļini profesionālās zināšanas. Šī var izrādīties zīmīga diena ar mākslu saistītajiem Zivju zīmes pārstāvjiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu