Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien sagaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Būsi jūtīgs pret jebkurām netaisnības izpausmēm. Atklāti nostāsies pret negodīgiem un ciniskiem cilvēkiem. Lai rastu harmoniju, apmeklē klusas, bet mājīgas vietas, baudi mākslu, kultūru.

VĒRSIS Apkārtējiem pratīsi sniegt savu sirds siltumu un labestību. Atrodoties tavā kompānijā, līdzgaitniekiem zudīs nemiers un bailes. Mājiniekiem radīsi nesagraujamu drošības sajūtu.

DVĪŅI Šī diena var būt pilna dažādiem pretrunīgiem atgadījumiem. Darījumu pasaulē labāku kontaktu radīsi ar gados vecākiem partneriem, turpretim privātā dzīvē tevi uzrunās vienaudžu pasaules redzējums.

VĒZIS Visi centieni tiks virzīti materiālās labklājības veicināšanai. Dienas laikā tavi plāni var vairākkārtīgi mainīties. Tomēr par vienu būsi drošs, vakarā būsi kopā ar ģimeni, sniegsi tai savu mīlestību.

LAUVA Būsi par sevi pārāk augstās domās, kas var negatīvi ietekmēt tavu profesionālo reputāciju. Labāk ieturi askētiskāku nostāju, ļauj, lai par tevi runā tevis paveiktie darbi! Šodien labāk neveic lielus pirkumus.

JAUNAVA Izmantosi jebkuru iespēju, lai paplašinātu redzesloku un dzīvotu pilnvērtīgu sabiedrisko dzīvi. Var rasties izdevība iedziļināties, līdz šim neizzinātā sfērā. Uzmanīgi izanalizē jauniegūto informāciju!

SVARI Lai arī jutīsies noguris, darba rezultātus tas neietekmēs. Spēsi padarīt vienlaicīgi vairākus darbus. Priekšniecība atzinīgi novērtēs tavu sniegumu. Kāds zīmes pārstāvis varēs cerēt uz algas pielikumu.

SKORPIONS Var rasties iespaids, ka apkārtējie nespēj novērtēt tavas idejas, izrādīto iniciatīvu. Taču esi drošs, tās ir maldīgas sajūtas! Šodien vajadzētu it visā ieturēt mēru, neļauties pārmērībām.

STRĒLNIEKS Laimīgas sagadīšanās rezultātā var izdoties uzlabot savus ienākumus, iegūt jaunus, patiesi noderīgus lietišķos kontaktus. Veiksme smaidīs arī ģimenes dzīvē, tevis un mājinieku starpā valdīs sapratne.

MEŽĀZIS Tiem Mežāžiem, kuri ieņem vadošus amatus, nāksies uzņemties papildu atbildību, vairāk rūpēties par saviem darbiniekiem. Tev ļoti svarīgs būs tavs sabiedriskais tēls, profesionālā reputācija.

ŪDENSVĪRS Šodien izpaudīsies tava oriģinālā un savdabīgā domāšana, inovatīvais skatījums uz pasauli. Droši paud savas idejas apkārtējiem, tās neapšaubāmi gūs līdzcilvēku atsaucību, ievērību.

ZIVIS Esi apdomīgāks, izvēloties jaunus sadarbības partnerus, jo šoreiz tava priekšnojauta var tevi pievilt. Labāk turies pie labi zināmām, pārbaudītām vērtībām un ej ar līkumu visu veidu eksperimentiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu