Treneris: 90 000 skatītāju klātbūtne uzlādēs Povetkinu cīņā pret Džošua

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Entonijs Džošua un Aleksandrs Povetkins
Entonijs Džošua un Aleksandrs Povetkins Foto: AP/LETA

Aleksandrs Povetkins jutīs papildu motivāciju, nevis spridzi, cīnoties 90 000 skatītāju klātbūtnē pret Entoniju Džošua, uzskata Krievijas boksera treneris Ivans Kirpa.

Džošua īpašumā ir pasaules čempiona jostas smagsvaru kategorijā WBA "super", IBF un WBO versijā. Šos titulus Lielbritānijas bokseris centīsies aizstāvēt 22. septembrī, Vemblija stadionā Londonā, cīnoties pret Povetkinu. Sagaidāms, ka dueli klātienē vēros 90 000 skatītāju.

"Nedomāju, ka 90 000 fanu klātbūtne uztrauc Povetkinu vai izdara kādu spiedienu. Domāju, ka tas tieši uzlādē gan mani, gan dod dzirksteli Povetkinam," intervijā "Sky Sports" sacīja Krievijas boksera treneris.

Entonijs Džošua un Aleksandrs Povetkins
Entonijs Džošua un Aleksandrs Povetkins Foto: Reuters/LETA

"Tas mums nerada spiedienu, bet gan motivē mūs. Manuprāt, britu fani ir forši, jo viņi saprot boksu. Ja britu bokseris zaudē dramatiskā cīņā, viņi [fani] pieņem uzvarētāju, jo viss bija godīgi un viņi ieguva to, pēc kā bija ieradušies [redzēt labu cīņu]," piebilda Kirpa.

28 gadus vecais Džošua, kurš ir 2012. gada Londonas olimpisko spēļu čempions, profesionālajā boksā izcīnījis 21 uzvaru, 20 no tām ar nokautu, bet zaudējumu viņš nav cietis ne reizi.

Povetkins, kuram nesen bija 39. dzimšanas diena, karjerā izcīnījis 34 uzvaras (24 nokauti) un piedzīvojis 1 zaudējumu - 2013. gadā pret Ukrainas slaveno bokseri Vladimiru Kļičko.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu