Ieva Kerēvica piedāvā jaunu singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ieva Kerēvica
Ieva Kerēvica Foto: publicitātes

Pirms Ievas Kerēvicas solokoncerta "Interpretācijas", kas norisināsies 14. septembrī mūzikas namā "Daile", dziedātāja klausītājiem piedāvā jaunu singlu "Tu mani zini".

"Šī dziesma ir stāsts, kuram katrs var izdomāt turpinājumu. Stāsts, pirmkārt, par draudzību, bet katram klausītājam noteikti būs sava versija par to, kā tas atrisinās - ļoti banāli vai pat abstrakti. Ideja par šo dziesmu radās no sadzīviskas sarunas starp diviem cilvēkiem, kurā, kā jau ierasts, bija dzirdams visiem pazīstamais teikums “nu tu taču mani zini”," par singlu stāsta Ieva Kerēvica.

Biļetes uz koncertu "Interpretācijas", kas būs noslēdzošais šā cikla koncerts, iegādājies "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā

Koncerta pirmajā daļā varēs dzirdēt gan pašas mākslinieces, gan arī pianista, komponista un aranžētāja Madara Kalniņa oriģinālmūziku.

Koncerta otrajā daļā Ieva Kerēvica ar domubiedriem – Arti Orubu, Norbertu Skrauci, Madaru Kalniņu – aicinās klausītājus pasaules mūzikas ceļojumā, kurā iemirdzēsies arī latviešu mūzikas pērles.

Seko Ievas Kerēvicas jaunumiem Facebook.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu