Populārā franču dziedātāja Zaz izziņo jaunu albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zaz
Zaz Foto: Yann Orhan/Publicitātes

Pasaulē pazīstamā mūsdienu franču izpildītāja Zaz (Isabelle Geffroy, 38) izziņojusi jauna studijas albuma izdošanu, informē izdevēji "Warner Music".

Albuma pirmais vēstnesis ir dziesma “Qué vendrá” (tulk.: "Lai kas notiktu"), kas izdziedāta gan franču, gan spāņu valodā un stāsta par dzīves pieņemšanu bez nožēlas. 

Noklausies. 

“Zaz vokāls ir silts un piesātināts kā vīns no Bordeaux, no vietas, kur viņa sāka savu uzstāšanos... viņas šarms ir neatvaiāms," tā raksta bezpeļņas organizācija «National Public Radio» (NPR).

Albums "Effet Miroir" (tulk. "Spoguļa efekts") iznāks 16. novembrī. Albumā apvienoti vairāki stili, kas raksturīgi Zaz skanējumam. Tur klausītāji atradīs atsauces uz popa un roka, salsa, Dienvidamerikas ģitāras un franču šansona dziedājumu. 

"Jaunajā albumā es dziedu par to, ka ir jāpieņem sevi kāds esi, ari visām sejām. Tas ir par to cik dažādi esam," stāsta Zaz, atsaucoties uz savu starptautisko pieredzi, apceļojot pasauli koncertējot.

ZAZ, īstajā vārdā - Izabella Žefruā izpelnījusies salīdzinājumu ar Edīti Pjafu, Ellu Fitcdžeraldu, pateicoties savai unikālajai balsij un dziedājumam. Cēlusies no Bordo reģiona, tīņu gados devusies iekarot Parīzi un ar lieliem panākumiem spējusi iepazīstināt visu pasauli ar savu atvērtību, sirsnību un tikai viņai raksturīgo izpildījuma stilu. Zaz ir ieguvusi neskaitāmus apbalvojumus, tai skaitā franču un vācu Grammy. Viņas mūzika ir pārdota vairāk nekā četros miljonus kopiju, sasniedzot zelta statusu vismaz 12 valstīs. Sniegusi vairāk nekā 500 koncertus piecos pasaules kontinentos, pierādot, ka mūzikai nav robežu. 

Atgādinām, ka 2015. gadā dziedātāja uzstājās Rīgā.

Viņas populārākā dziesma ir "Je veux" no 2010, gada albuma "Zaz".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu