Bijušajai Francijas regbija zvaigznei par braukšanu dzērumā jāatgriežas cietumā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Marks Sesilo
Marks Sesilo Foto: AFP/SCANPIX

Bijušajam Francijas regbija izlases kapteinim Markam Sesilo par automašīnas vadīšanu dzērumā un citiem pārkāpumiem būs jāatgriežas cietumā.

Sesilo, kurš savulaik bija spilgta Francijas regbija zvaigzne, izlasē aizvadot 46 spēles un esot komandas kapteinis, 2004.gadā viesu klātbūtnē dārza svētku laikā ar pieciem šāvieniem nogalināja savu sievu, saņemot 20 gadu cietumsodu. Tiesa, Sesilo aiz restēm pavadīja vien septiņus gadus, pēc tam tiekot atbrīvots.

Tomēr tagad kādreizējai regbija zvaigznei, kurai ir problēmas ar alkoholu un depresiju, būs jāatgriežas cietuma kamerā, jo viņš augusta beigās tika pieķerts braucot dzērumā, kā arī vainots zādzībā un vardarbībā.

Sesilo piekāvis kādas vīnaudzētavas īpašnieku, pēc tam izraisījis avāriju, kā arī zadzis. Tiesa viņam piespriedusi gadu ilgu cietumsodu, kā arī noteikusi, ka bijušajam regbistam jāārstējas no atkarībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu