Pogbā ar nolūku nemainījis frizūru Pasaules kausa laikā

Uzklausīja padomu
TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pols Pogbā
Pols Pogbā Foto: Reuters/LETA

Francijas futbola zvaigzne Pols Pogbā ar nolūku nemainījis matu sakārtojumu Pasaules kausa laikā, lai nepiesaistītu lieku uzmanību.

Pogbā karjeras laikā bieži kritizēts, ka viņš pārāk lielu vērību pievērš savam matu sakārtojumam, regulāri izceļoties ar ekstravagantām frizūrām.

1998. gada Pasaules kausa ieguvējs Francijas izlases rindās Lilians Turāms devis padomu Pogbā koncentrēt domas darbībām laukumā, nevis savam izskatam. 

"Frizūra nepasargā tevi no aprunāšanas, bet es ar nolūku neko nedarīju, lai nepiesaistītu uzmanību," intervijā "RMC Sport" pastāstīja 25 gadus vecais Pogbā. 

Pols Pogbā
Pols Pogbā Foto: AFP/LETA

"Cilvēki saka, ka esmu līderis. Es to nekad neteikšu, jo tas ir jāparāda laukumā," piebilda Francijas izlases un Anglijas premjerlīgas kluba Mančestras "United" pussargs.

"Ir brīži, kad es smejos, jokoju un dejoju. Man patīk izbaudīt dzīvi, taču es spēju būt nopietns, kad tas ir nepieciešams. Pasaules kauss ir svarīgs, tāpēc bija jāparāda briedums," sacīja Pogbā.

Pols Pogbā
Pols Pogbā Foto: AFP/LETA

Francijas futbola izlase svētdien Parīzē aptuveni 80 000 skatītāju klātbūtnē UEFA Nāciju līgas spēlē ar rezultātu 2:1 pārspēja Nīderlandes futbolistus. Šī francūžiem bija pirmā mājas spēle kopš valstsvienība šovasar triumfēja Krievijā notikušajā Pasaules kausa izcīņā, līdz ar to futbolisti saviem līdzjutējiem varēja atrādīt trofeju. 

Pols Pogbā
Pols Pogbā Foto: AFP/LETA

Pasaules kausa izcīņas finālā, kas notika 15. jūlijā Maskavā, Francijas futbolisti ar rezultātu 4:2 (2:1) pārspēja Horvātijas izlasi, otro reizi vēsturē iegūstot prestižo trofeju.

Pogbā karjeras laikā Francijas izlasē aizvadījis 61 spēli un guvis desmit vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu