Teātra festivālā "Soli pa solim" Rēzeknē viesosies teātri no vairākām valstīm

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No teātra festivāla arhīva

No 20. septembra līdz 23. septembrim Rēzeknē notiks 10. starptautiskais teātra festivāls "Soli pa solim", kurā ar izrādēm viesosies Latvijas, Lietuvas, Krievijas, Kolumbijas, Itālijas un Spānijas teātri, informē Rēzeknes Kultūras un tūrisma centra reklāmas speciāliste Maija Upeniece.

Starptautiskais teātra festivāls "Soli pa solim" Rēzeknē notiek kopš 2000. gada katru otro gadu. 10. starptautiskā teātra festivāla gaitā skatītājiem būs iespēja iepazīt 12 dažāda žanra izrādes, ko piedāvā seši Latvijas teātri un seši ārzemju kolektīvi.

Divus vakarus festivāla izrādes analizēs un nakts diskusijās piedalīsies profesionāli eksperti - teātra zinātniece Vitalija Truskauskaite, teātra zinātniece Ingrīda Vilkārse un scenogrāfs Mārtiņš Vilkārsis.

Festivāls aicina soli pa solim iepazīt teātra mākslu dziļāk, paplašinot redzesloku un piedzīvojot dažādu valstu, valodu un emociju izpausmes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu