Pieprasītais Āgenskalna projekts “KALNCIEMA KVARTĀLA Rezidences” vērs durvis mājokļu pircējiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Par arvien pievilcīgāku Rīgas apkaimi, kur izvēlēties savas jaunās mājas, kļūst Āgenskalns, kas izceļas ar zaļu vidi, radošu auru un skaistu vēsturisko koka apbūvi. Pēdējā laikā Āgenskalnā top arī dažādi jaunie projekti, kuros iespējams baudīt ērtu ikdienu un apkārtnes piedāvātās priekšrocības. Viena no lielākajām aktualitātēm Āgenskalna apkaimes jauno mājokļu tirgū ir “KALNCIEMA KVARTĀLA Rezidences”, ko, ikviens interesents varēs izstaigāt un iepazīt Atvērto durvju dienas maratona laikā, kas norisināsies sestdien, 15.septembrī, no plkst. 11.00 līdz 18.00.

Projekts “KALNCIEMA KVARTĀLA Rezidences” (Valentīna iela 16, Rīga) – tā ir ne vien iespēja tikt pie jaunām mājām Āgenskalnā, bet arī labs paraugs, kā vēsturiskai, savu laiku nokalpojušai būvei piešķirt otro elpu, uz tās pamatiem radot ko pilnīgi jaunu un pilsētniekiem vajadzīgu. Proti, iepriekš dzīvojamā kvartāla ēku sienās bija izvietojusies kādreizējā tekstilizstrādājumu fabrika “Rita”, kurā tika veidoti galdauti, aizkari un mežģīnes. Šobrīd ēkas ir saudzīgi atjaunotas un veiksmīgi padarītas par mājīgu, gaišu un aicinošu dzīves vietu, kur jūtama zaļa pasaules uzskata, pilsētas vēstures cieņas un mūsdienu arhitektūras harmoniska sinerģija.

Foto: city24.lv

“KALNCIEMA KVARTĀLA Rezidences” veido trīs četrstāvu dzīvojamās mājas ar baltos, pelēkos un oranžos toņos krāsotām fasādēm un koka detaļām, kas rada dabas tuvuma un siltuma sajūtu. Kopumā tajās, kā arī vienā atsevišķi novietotā korpusā ar individuāliem dzīvokļiem, ir izvietotas 182 dzīvojamās telpas platībā no 26 līdz 100 kvadrātmetriem. Sev piemērotu mājvietu šeit atradīs ikviens, jo pieejami gan apartamenta tipa mājokļi, gan plaši dzīvokļi ar privātmājas sajūtu, gan moderni pusotra stāva dzīvokļi (lofti) ar lieliem logiem un izeju uz terases. Patiesi īpašus tos visus padara unikālais interjers, ko veidojuši dažādi Latvijas interjera dizaineri.

Foto: city24.lv

Domājot par projektā dzīvojošo ērtībām, katrā stāvā ir izvietotas bezmaksas koplietošanas mantu glabātuves, savukārt pagrabstāvā par papildu samaksu pieejamas vēl 50 noliktavas. Tāpat pieejama slēdzama telpa velosipēdu un bērnu ratiņu novietošanai. Vēl “KALNCIEMA KVARTĀLA Rezidencēs” plašajā piemājas teritorijā izvietots bērnu laukums, kur rotaļāties projekta mazākajiem iemītniekiem, kā arī apzaļumotas atpūtas zonas. Iekšpagalmā pieejamas arī 76 atklātās virszemes autonovietnes.

Foto: city24.lv

Vārdu sakot, projektā ir izveidota dzīves telpa ar piederības sajūtu pilsētai, līdzīgi domājošiem kaimiņiem, labiekārtotu vidi un draudzīgu apkārtni. Un tas viss vien dažu soļu attālumā no Rīgas galvenajām ielām, taču vienlaikus – klusajā un mierpilnajā Āgenskalnā.” Jāteic, ka projekta vērtības novērtējuši arī mājokļu pircēji, jo divu mēnešu laikā kopš “KALNCIEMA KVARTĀLA Rezidences” nodotas ekspluatācijā, no projektā pieejamajiem dzīvokļiem kopumā pārdotas jau 65% dzīvojamās platības.

Piesakies Atvērto durvju dienas apmeklējumam projektā “KALNCIEMA KVARTĀLA Rezidences”, spiežot šeit!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu