Pārdomātas un elegantas bērnistabas iekārtošanas knifi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Bērna guļamistaba ir viņa svētnīca – tā ir vieta, kur mazais cilvēciņš spēlējas, mācās un, protams, saldi dus. Lai arī cik maza vai liela būtu telpa, to var iekārtot par lielisku vietu bērna mīļāko aktivitāšu īstenošanai. Nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv sniedz pāris vērtīgus ieteikumus, kas palīdzēs vecākiem ierīkot īstu svētnīcu savām atvasēm.

Izveido kompaktu mantu glabātuvi

Nav noslēpums, ka bērniem ir ārkārtīgi daudz dažādu mantu, grāmatu un citu mīļu lietiņu, tāpēc ir būtiski pārdomāt to atrašanās vietu. Lai istaba nebūtu jāuztaisa par lielu un haotisku noliktavu, laba alternatīva ir izveidot lielas atvilktnes vai plauktus zem gultas. Neaizņemot papildu vietu, visas bērna mantas būs saliktas vienkopus un atbrīvos telpu rotaļām.

Izmanto fototapetes

Bērns aug un arī viņa intereses mainās, bet katru gadu taisīt remontu, atbilstoši viņa jaunajam imidžam, izmaksās dārgi. Labi, ka ir izgudrotas fototapetes! Un, kas ir vēl lieliskāk, tām ir simtiem dažādi veidi, sākot no populārām multiplikācijas filmu varoņu ainām, līdz pat zvaigžņu un kosmosa attēliem.

Foto: Mēbeļu veikals “Čiekurs”

Nepārspīlē ar krāsām

Ir pieņemts, ka bērnistabā var ieraudzīt visas varavīksnes krāsas, un tā tam ir jābūt. Bet, lai mazais cilvēks neapjuktu krāsu pārbagātībā un spētu orientēties pats savā svētnīcā, vēlams izmantot neitrālus toņus. Ja tomēr ir vēlme pēc spilgtākas krāsu gammas, tad pietiks ar diviem līdz trīs toņu sajaukumiem. Bērna mantas jau ir pietiekami krāsainas.

Foto: Mēbeļu veikals “Čiekurs”

Ģeometriskas figūras un dzīvnieku raksti

Pēdējo gadu laikā ārkārtīgi pieaudzis ģeometrisko figūru un dzīvnieku rakstu lietojums bērnu guļamistabās. Un ne velti, jo elegantās svītras un formas patīk dažādos vecuma posmos. Tās telpu padara rotaļīgu, taču vienlaikus arī piezemētu.

Iegādājies kvalitatīvas mēbeles

Iegādājoties mēbeles bērnistabai, ir vērts atvēlēt nedaudz vairāk finanšu līdzekļus un tā vietā, lai katru gadu mainītu ne pārāk dārgos un ne pārāk praktiskos pirkumus, labāk investē nākotnē. Ja vēlies patiesi kvalitatīvas mēbeles savai atvasei, ir vērts apskatīt mēbeļu veikala “Čiekurs” jaunāko kolekciju Mild&Wild, kas līdz 23.septembrim pieejama ar 30% atlaidi.

Foto: Mēbeļu veikals “Čiekurs”
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu