Policija meklē no Tvaika ielas izbēgušu vīrieti, kurš iepriekš izdarījis sevišķi smagu noziegumu (5)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policijas (VP) Rīgas Ziemeļu iecirknis meklē kādu pazudušu vīrieti ar garīgās veselības traucējumiem, kurš iepriekš izdarījis sevišķi smagu noziedzīgu nodarījumu, informēja VP.

1968.gadā dzimušais vīrietis otrdien ap plkst.17.30 izgājis no medicīnas iestādes Rīgā, Tvaika ielā, un līdz šim brīdim nav zināma viņa atrašanās vieta.

VP vērš uzmanību, ka vīrietim ir garīgās veselības traucējumi un iepriekš viņš ir izdarījis sevišķi smagu noziedzīgu nodarījumu.

Vīrietis varētu būt bīstams, tāpēc policija aicina nekādā gadījumā viņam netuvoties, bet gan nekavējoties ziņot policijai.

Vīrieša augums ir ap 170 centimetriem, viņš ir vidējas miesas būves, ar īsiem un tumšiem matiem. Vīrietis neredz ar kreiso aci un runā krievu valodā.

Policija norāda, ka vīrietis bija ģērbies melnās sporta biksēs un melnā T-kreklā.

Ja iedzīvotāju rīcībā ir jebkāda informācija par viņa atrašanās vietu vai cita viņa meklēšanai nozīmīga informācija, policija aicina zvanīt uz tālruni 67085921, 110 vai vērsties tuvākajā policijas iecirknī.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu