Menedžeris: Usika cīņa pret Džošua būtu kaut kas neparasts mūsdienu boksā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Oleksandrs Usiks un Entonijs Džošua.
Oleksandrs Usiks un Entonijs Džošua. Foto: AP/LETA/TVNET kolāža

Oleksandra Usika un Entonija Džošua cīņa varētu būt kaut kas neparasts mūsdienu boksā, uzskata Ukrainas boksera menedžeris Aleksandrs Krasjuks.

Pēc uzvaras Pasaules boksa supersērijā pirmajā smagajā svarā Usika īpašumā ir leģendārā Muhameda Ali trofeja, WBO, WBC, IBF un WBA Super jostas, kā arī prestižā žurnāla «The Ring» josta.

Ukrainas bokseris nākamo cīņu plāno aizvadīt pret Toniju Beljū no Lielbritānijas, bet pēc tam Usika plānos ietilpst pāreja uz smagsvaru kategoriju.

"Kad viņš uzsāks ceļu elites divīzijā, viņš meklēs karaļa sirdi, un Džošua patlaban ir karalis smagsvaros," intervijā "Sky Sports" sacīja Usika menedžeris Krasjuks.

Smagsvaru kategorijā patlaban skaļākais vārds ir britu bokseris Entonijs Džošua, kurš ir pasaules čempions WBA "super", IBF un WBO versijās.

"Paredzu, ka Usika cīņa pret Džošua varētu būt kaut kas ļoti, ļoti neprasts mūsdienu boksā," uzskata Ukrainas boksera pārstāvis.

Usiks un Džošua abi izcīnīja zelta medaļas 2012. gada Londonas olimpiskajās spēlēs - ukrainis uzvarēja smagsvaros (profesionālajā boksā pielīdzināms pirmajam smagajam svaram), bet Džošua triumfēja supersmagsvaros.

"Mēs izdarīsim visu pēc iespējas labāk, lai tas notiktu jau nākamā gada beigās," par Usika pāreju uz smagsvariem sacīja Krasjuks no "K2 Promotions".

Pagājušajā nedēļā tika oficiāli paziņots, ka Usiks un "K2 Promotions" kompānija noslēguši promotēšanas līgumu ar "Matchroom Boxing", kas pārstāv gan Beljū, gan Džošua.

28 gadus vecais Džošua profesionālajā boksā izcīnījis 21 uzvaru, 20 no tām ar nokautu, bet zaudējumu viņš nav cietis ne reizi.

Savukārt 31 gadu vecais Usiks aizvadījis 15 profesionālas boksa cīņas (11 nokauti), tostarp uzveicis arī Mairi Briedi, bet zaudējumu nav piedzīvojis. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu