Konferencē meklēs risinājumus darbinieku darba efektivitātes paaugstināšanai

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Nākamnedēļ Rīgā notiks konference "Komforts vs Produktivitāte. Kā mainās darba vide?", kurā plānots meklēt risinājumus darbinieku darba efektivitātes paaugstināšanai mūsdienu mainīgajā darba vidē, aģentūru LETA informēja konferences rīkotāju pārstāve Nataļja Gudakovska.

Konference notiks 20.septembrī plkst.8.40 viesnīcā "Islande Hotel", kas atrodas Rīgā, Ķīpsalas ielā 20. Tajā tiksies vairāk nekā 100 uzņēmumu un organizāciju personāla vadītāji, uzņēmumu īpašnieki un vadītāji, studenti, psihologi un citi interesenti, kas diskutēs par darbinieku darba produktivitāti un darba organizācijas procesiem.

"Komforts vs Produktivitāte. Kā mainās darba vide?" plānots prezentēt jaunākos Latvijā, Igaunijā un Nīderlandē veiktos nozares pētījumus, ārvalstu un Latvijas uzņēmumu un organizāciju pieredzi, interesentiem būs iespēja uzdot jautājumus ekspertiem, kā arī iespēja notestēt ergonomiskos un inovatīvos darba vides risinājumus.

Diskusijas noslēgumā interesenti kopā ar ekspertiem meklēs konkrētus risinājumus ergonomiskās darba vides un darba organizācijas ieviešanai.

Konferenci organizē Latvijas Organizāciju psihologu biedrība. Ieejas maksa konferencē biedrības pārstāvjiem ir 25 eiro, studentiem - 17 eiro, bet pārējiem interesentiem - 65 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu