Trīs dzīvokļi, ko ir iespēja iegādāties vilinošajā Teikā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Galvaspilsētas mikrorajona Teikas apkaime tāda, kā mēs to pazīstam šodien, izveidojās tikai 20.gs. 20 –tajos gados. Pie sava vārda Teika tikusi pateicoties arhitektam Teodoram Hermanovskim, pēc kura projekta 1937. gadā Zemitāna laukumā tika radīts tam laikam moderns platekrāna kinoteātris. Šobrīd elitārajā mikrorajonā atrodams ne vien jauns, mūsdienīgs kinoteātris un lieli iepirkšanās centri, bet arī ļoti pieprasīti mājokļi. Nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv uzmeklējis trīs pārdošanā esošus dzīvokļus, kurus vēl var paspēt iegādāties.

Apartamenti ar šarmu

Burtnieku ielā ir iespēja iegādāties 109 kvadrātmetrus lielu dzīvokli, kas izceļas ar savu oriģinālo interjeru. Tajā dominē baltie un sarkanie toņi, veidojot pārdomātu vizuālo tēlu. Mājokļa plānojums ietver atvērtā tipa guļamistabu, ar virtuvi apvienotu viesistabu, divus sanitāros mezglus, plašu balkonu un garderobi. Dzīvoklī ierīkots kamīns un pirts, kas drēgnos vakarus piepildīs ar siltumu. Aplūko šarmantos apartamentus!

Foto: city24.lv

Dzīvoklis ar pārdomātu plānojumu

Projektā “Jaunā Teika” tiek pārdots 120 kvadrātmetrus plašs dzīvoklis. Mājoklim ir ērts plānojums, kas paredz trīs izolētas guļamistabas, viesistabu, apvienotu ar virtuvi, vannas istabu, kā arī terasi. Iegādājoties īpašumu, nebūs jālauza galva par papildu līdzekļu tērēšanu mēbelēm un sadzīves tehnikai, jo viss nepieciešamais komfortablai dzīvei jau gaida jaunos saimniekus. Aplūko pārdomāto dzīvokli!

Foto: city24.lv

Kompakta mājvieta ģimenei

Arī šis pārdošanā esošais dzīvoklis atrodas mūsdienīgajā projektā “Jaunā Teika”. Lai gan apartamentu kopējā platība ir 84 kvadrātmetri, tiem ir četras istabas, no kurām trīs ir izolētas guļamistabas. Tāpat pieejamas divas vannas istabas, viesistaba apvienota ar virtuvi un plašs balkons ar brīnišķīgu skatu uz tuvējo apkārtni. Jāmin, ka dzīvoklī iebūvēti arī četri skapji, kā arī ir visa nepieciešamā sadzīves tehnika. Ģimenei šis mājoklis būs kā radīts. Aplūko kompakto mājvietu!

Foto: city24.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu