Uz lielajiem ekrāniem inovatīva detektīvfilma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Piektdien, 14. septembrī, Latvijas kinoteātros sāk izrādīt detektīvfilmu “Meklēšana” (“Searching”), kas uzņemta inovatīvā formātā, filmējot uz datora ekrāna notiekošās darbības, tādā veidā pārvēršot skatītāju no klusa novērotāja par notikumu tiešu dalībnieku.

Filmas “Meklēšana” režisors stāstu par sešpadsmitgadīgās Margo pazušanu izvēlējies rādīt līdz šim maz izmantotā “desktop capture” formātā, pārcilājot mūsdienās aktuālo jautājumu par informāciju, kuru uzticam sociālajiem tīkliem.

Kad pazūd Deivida Kima meita, viņš pirmo reizi dzīvē iedziļinās viņas sociālo tīklu pasaulē, kura atklāj daudz vairāk, nekā sākotnēji šķiet.

Ikviena darbība, ko izdarām interneta vidē, atstāj aiz sevis nospiedumus, pēc kuriem iespējams atklāt noslēpumus un pat manipulēt ar tiem.

Neatkarīgo filmu festivālā “Sundance Film Festival ” filma ieguva Skatītāju izvēles balvu, kā arī Alfred P. Sloan balvu, kuru pasniedz tām filmām, kas fokusējas uz zinātni vai tehnoloģijām.

Filmas “Meklēšana” galvenajās lomās filmējušies Džons Čo, Debra Mesinga, Mišelle La un vēl citi.

Piedzīvojumu filmas “Meklēšana” reklāmas rullītis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu