Liepājā šoferis iebrauc kokā un vēlāk patvaļīgi atstāj slimnīcu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Zane Bitere/LETA

Aizvadītajā diennaktī Liepājā alkohola reibumā esošs šoferis ar automašīnu iebraucis kokā, bet pēc nonākšanas slimnīcā patvaļīgi to atstājis, aģentūrai LETA pavēstīja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Signe Šteinberga.

Viņa informēja, ka vakar plkst.17.20 Liepājā, Brīvības ielā, 1954.gadā dzimis vīrietis pie nenoskaidrotiem apstākļiem, būdams alkohola reibumā, vadīja automašīnu "Opel Combo", taču viņš netika galā ar transportlīdzekļa vadāmību un, nobraucot no ceļa braucamās daļas, uzbrauca kokam.

Pats autovadītājs šajā ceļu satiksmes negadījumā cieta, tādēļ tika nogādāts Liepājas reģionālajā slimnīcā. Taču plkst.21.05 policija no slimnīcas traumpunkta saņēma telefonisku informāciju, ka vīrietis patvaļīgi aizgājis no ārstniecības iestādes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu