Segins pagarina līgumu ar "Stars" vienību

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Tailers Segins
Tailers Segins Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Dalasas "Stars" viens no līderiem Tailers Segins noslēdzis ilgtermiņa līgumu ar savu līdz šim pārstāvēto komandu.

Segina līguma vērtība ir 78,8 miljoni dolāru (aptuveni 70 miljoni eiro), kā arī katru gadu līdz 2026./2027.gada sezonai viņš saņems vidēji 9,85 miljonus dolāru (8,8 miljoni eiro) lielu algu.

"Esmu laimīgs, ka izdevies pagarināt līgumu," kluba mājaslapā citēts 26 gadus vecais hokejists. "Dalasa ir kļuvusi par manām mājām, un es mīlu šo organizāciju. Pēdējo piecu gadu laikā esmu sapratis, cik ļoti kluba vadība vēlas uzvarēt, un es esmu pagodināts, ka varēšu būt daļa no šīs vienības turpmākajās sezonās."

Segins pagājušajā sezonā guva 40 vārtus un atdeva 38 rezultatīvas piespēles, sakrājot 78 punktus 82 regulārā čempionāta spēlēs. "Stars" gan nesasniedza izslēgšanas spēles, bet aizvadītā sezona viņam bija visu laiku rezultatīvākā karjerā. Pirms tam 77 punktus viņš bija guvis 2014./2015.gada sezonā.

"Tailers ir pasaules klases spēlētājs un ir kļuvis par mūsu vienības līderi," citēts "Stars" ģenerālmenedžeris Džims Nils. "Esam priecīgi, ka viņš izvēlējās noslēgt ilgtermiņa līgumu ar Dalasas klubu. Šajā laikā, esot ar komandu, viņš ir kļuvis par augstas klases spēlētāju un paveicis milzīgu darbu vienības labā."

NHL karjeru viņš sāka Bostonas "Bruins" vienībā, kur neilgu laiku bija Latvijas uzbrucēja Kaspara Daugaviņa komandas biedrs 2012./13.gada sezonā, bet pēc tam Segins 2013.gadā nonāca "Stars", kur jau pirmajā sezonā tika iecelts par kapteiņa asistentu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu