"Knicks" prioritāte nākamajā starpsezonā būs Kairijs Ērvings

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kairijs Ērvings
Kairijs Ērvings Foto: AP/Scanpix

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" vadība ir ieinteresēta piesaistīt saspēles vadītāju Kariju Ērvigu. Viņš būšot Ņujorkas vienības nākamās starpsezonas galvenā prioritāte. 

26 gadus vecā Ērvinga kontraktā iekļauts punkts, kas pēc nākamās sezonas viņam neliedz mainīt komandu, bet viņš var izvēlēties palikt arī Bostonas "Celtics" rindās un saņemt 21,3 miljonus ASV dolāru. 

"Esmu runājis ar "Knicks" pārstāvjiem. Pēc viņu teiktā var noprast: ja viņiem šobrīd būtu jāizvēlas starp pieejamajiem brīvajiem aģentiem, kurus viņi vēlas piesaistīt, tad prioritāte būtu Karijs Ērvigs," atklājis "NBC Sports Chicago" basketbola apskatnieks Šerods Bleiklijs. 

Pats Ērvings iepriekš izteicies, ka varētu atgriezties tuvāk mājām. Viņš uzauga un basketbolu apguva Ņujorkai blakus esošajā Ņūdžersijā. 

Spekulācijas par Ērvinga nonākšanu Ņujorkā vairākkārt uzvirmoja iepriekšējā sezonā.

Pagājušo sezonu Ērvings pavadīja Bostonas "Celtics" komandā. Regulārajā čempionātā viņš piedalījās 60 mačos, kuros vidēji guva 24,4 punktus, savāca 3,8 atlēkušās bumbas zem groziem un veica 5,1 piespēli partneriem. 

Ērvings NBA aizvadījis septiņas sezonas. Pirms pievienošanās "Celtics" viņš pārstāvēja Klīvlendas "Cavaliers", ar kuru 2016. gadā kļuva par NBA čempionu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu