"Laika suns" izdod jaunu dziesmu un video "Sirds"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Laika suns"
"Laika suns" Foto: publicitātes

Latvijas popmūzikas skatuves huligāni - grupa "Laika suns" izdod jaunu dziesmu un video "Sirds", kas seko šīs vasaras atgriešanās singlam "Sitīsim logus!" 

"Dziesma sākās uz dīvāna malas, kā bezslodzes pantiņš ukuleles pavadījumā, kuru nebija nekāda nodoma demonstrēt grupas biedriem, bet tomēr melodija kaut kā izspruka un mums nācās kaut ko ar to visu iesākt," stāsta grupas balss Arnis Račinskis.

Ar video palīdzību grupa raida signālus, ka Laika suns ir dzīvs un kustīgs ansamblis, kurš šobrīd atrodas sev jaunā radošā posmā. "Šobrīd studijā strādājam ar vairākiem jauniem ierakstiem vienlaicīgi, tādēļ jaunumi noteikti sekos."

Grupa iepriekš izdevusi divus albumus "Nakts karalis" (2013) un "Gaismas lādiņš" (2015), kā arī singlus "Viktors + Nora" un "Sitīsim logus". Grupas ieraksti klausāmi Spotify, Apple Music, Youtube un citās straumēšanās vietās.

"Laika suns": Arnis Račinskis, Pēteris Lunde, Kārlis Josts un Elvijs Pārpucis. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu