TVNET sasniedz pilngadību

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizvadītajā piektdienā, 7. septembrī, mūzikas namā "Daile" ziņu medijs TVNET atzīmēja jau 18. jubileju ar tematiskām 18+ svinībām. Par svētku priekšnesumu rūpējās dziedātāja Elza Rozentāle, grupa Very Cool People, Ansis, kā arī apburošie un valdzinošie vakara vadītāji Ieva Florence un Rihards Lepers, bet humora devu un maģiskus trikus sagādāja Rūdolfs Kugrēns un Mr. Weiss.

Pilngadībai piestāvošas tēmas piemeklētas arī portāla satura izvēlē septembrī - īpašā rubrika "Darbs, par kuru nestāsti mammai"; sadaļa "Sejas" pievērsīs lielāku uzmanību slavenu pāru attiecībām, savukārt sieviešu un attiecību sadaļā "Egoiste"vēl vairāk dažādu pikantu stāstu, kā arī padomi un izglītojoši materiāli par visu, kas piemērots "18+".

TVNET galvenais redaktors Toms Ostrovskis:

Kas mainās līdz ar pilngadību, līdz ar TVNET 18 gadu jubileju, vai tas ir jaunas dzīves sākums? Nē, dzīve turpinās, jo viss, kas tu esi šodien, ir tas, kas tu biji vakar. Pieredze ir vērtība! Interneta vidē 18 gadi vienam zīmolam ir ļoti daudz - ir bijuši spoži sasniegumi un arī dažādi riski, medijam ir mainījušies īpašnieki, vadītāji un arī galvenie redaktori. Tomēr nemainīga palikusi viena atziņa: mediju profesionāļu komandas darbs – tie ir mani kolēģi. Tas ir mans TVNET.

TVNET direktore Zane Bārtniece: 


Tvnet, ieskandinot savu pilngadību, ir pāršķīris jaunu un jaudīgu lappusi savā attīstībā gan apmeklētības ziņā, gan reklāmas projektu sadarbībās.

Tāpat jāsaka, ka Tvnet ir daļa no liela Baltijas mediju tīkla “Eesti Meedia” un mēs stingri pieturamies pie vērtībām, kas ir uzņēmuma īpašnieka Margus Linnamae uzstādītas, - brīva, neatkarīga žurnālistika Baltijas līmenī.

Līdz ar to mūsu lasītāju uzticība mums ir svarīga.

Ziņu medijs TVNET pieder Igaunijas plašsaziņas līdzekļu grupai “Eesti Meedia”, kuras īpašnieks ir Igaunijas uzņēmējs Margus Linnamae. "Eesti Meedia" grupā Igaunijā ietilpst laikraksts "Postimees", vairāki reģionālie laikraksti, televīzijas kanāls "Kanal 2", ziņu aģentūra BNS, tipogrāfija "Kroonpress" un sešas radiostacijas, kā arī sludinājumu portāli un Igaunijas filmu uzņemšanas kompānijas “Apollo Film Productions” daļas. Latvijā "Eesti Meedia" pieder ziņu aģentūra LETA un portāls TVNET, bet Lietuvā - portāls "15min.lt", ziņu aģentūra BNS un e-komercijas uzņēmums "Diginet".

CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu