Džošua: Povetkins pēc cīņas jutīsies 69 gadus vecs

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Entonijs Džošua un Aleksandrs Povetkins
Entonijs Džošua un Aleksandrs Povetkins Foto: Reuters/LETA

Krievijas bokseris Aleksandrs Povetkins pēc cīņas jutīsies par 30 gadiem vecāks, kaujinieciski ir noskaņots viņa pretinieks Entonijs Džošua no Lielbritānijas.

28 gadus vecā Džošua īpašumā ir pasaules čempiona jostas smagsvaru kategorijā WBA "super", IBF un WBO versijā.

Lielbritānijas bokseris titulus centīsies aizstāvēt 22. septembrī Londonā aptuveni 90 000 skatītāju klātbūtnē duelī pret Povetkinu, kurš nesen svinēja savu 39. dzimšanas dienu.

"Šajā līmenī nevar domāt, ka katrs izdarītais sitiens pa zodu nogāzīs pretinieku. Šeit [smagsvaros] ir izturīgi puiši. Pretinieks ir jāsalauž raundu pēc raunda," intervijā "Talk Sport" sacīja Džošua.

"Viņš jūtas tā kā viņam būtu 39, bet brīdī, kad viņš atstās ringu, viņš jutīsies tā kā viņam būtu 69," daudz un spēcīgus sitienus pretiniekam sola Džošua.

Lielbritānijas bokserim tika vaicāts, kurā raundā varētu beigties cīņa. Džošua prognozē, ka viņš dueli uzvarēs ar nokautu.

"Teiksim sestajā līdz astotajā [raundā]," sacīja Džošua.

Entonijs Džošua un Aleksandrs Povetkins
Entonijs Džošua un Aleksandrs Povetkins Foto: Reuters/LETA

Pasaules čempiona jostas Džošua ieguva pērn aprīlī, kad viņš Vemblija stadionā 90 000 skatītāju klātbūtnē 11. raundā ar tehnisko nokautu uzvarēja slaveno ukraiņu bokseri Vladimiru Kļičko.

Pēc cīņas ar Kļičko, kuram tobrīd bija 41 gads, Džošua secināja - kļūstot vecāks, bokseris noteikti nezaudē spēku.

"Esmu priecīgs, ka izgāju tam cauri - aizvadīju cīņu pret Kļičko, tāpēc ka tā bija smaga, un palīdzēja man atbildēt uz daudziem jautājumiem. Tagad zinu, ko darīt noteiktās situācijās," piebilda Džošua.

2012. gada Londonas olimpisko spēļu čempions Džošua profesionālajā boksā izcīnījis 21 uzvaru, 20 no tām ar nokautu, bet zaudējumu viņš nav cietis ne reizi.

Povetkins karjerā izcīnījis 34 uzvaras (24 nokauti) un piedzīvojis 1 zaudējumu - 2013. gadā pret Vladimiru Kļičko.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu