Piektdien traģiski bojā gājuši trīs cilvēki

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Ceļu satiksmes negadījumos piektdien gājuši bojā divi cilvēki, bet Ludzā vilciens notriecis kādu sirmgalvi, ziņo atbildīgie dienesti. 

Ap plkst.plkst.22.20 Siguldas novadā uz Siguldas šosejas automašīna "Hyundai" uzbrauca pagaidām nenoskaidrotam vīrietim, kurš no gūtajām traumām notikuma vietā gāja bojā, informē Valsts policija. 

Pēc aptuveni 20 minūtēm Ķekavas novadā, Baložos, Lakstīgalu ielā, automašīna BMW uzbrauca 1980.gadā dzimušai sievietei, kura no gūtajām traumām gāja bojā notikuma vietā.

Policija skaidro notikušā apstākļus, taču Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests (NMPD) atgādina, ka iestājoties rudenim un diennakts tumšajam laikam gājējiem ir jālieto atstarotāji.

Vakar kopumā Latvijā reģistrēti 99 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki.

Saskaņā ar NMPD sniegto informāciju, Ludzā piektdien vilciens uz dzelzceļa pārbrauktuves sabraucis sirmgalvi. 70 gadus us vecā sieviete mirusi negadījuma vietā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu