Cietuma apsargs, hipijs un vokālā katastrofa - ieskats "X Faktora" otrajā atlasē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: F64

Svētdien, 16. septembra, vakarā TV3 ekrānos būs skatāms šova “X Faktors” otrās atlases raidījums. Atlases laikā žūriju pārsteigs koši tēli un spilgtas personības, kas skaidri zina, kādēļ tieši viņi ir pelnījusi iespēju piedalīties šovā un uzvarēt.

Atlases raidījumu ietvaros tiek atlasīti labākie no labākajiem pretendentiem uz nākamo atlases kārtu – krēslu izaicinājumiem, kuru laikā katram žūrijas pārstāvim tiek dots uzdevums izvēlēties savai komandai atbilstošākos 4 pretendentus, kurus virzīt pretī uzvarai. Pretendenti tiek izvēlēti sekojošajās kategorijās: 16-25 gadi, 25 un vairāk gadu, kā arī vokālās grupas.

Arī šajā raidījumā dalībnieki skatītājus gan priecēs, gan pārsteigs. Kā viens no spožākajiem vakara debitantiem, ir puišu kvartets no Latgales, kuri, izpildot lirisku un aizkustinošu dziesmu latgaliešu valodā, žūrijas locekļiem Reinim un Intaram liek piecelties kājās un Aijai nākas atdzīt, ka tas ir labākais priekšnesums, ko viņa šosezon ir dzirdējusi.

Jauniete, kas rada pamatīgu intrigu, apgalvojot, ka ir uzstājusies miljoniem skatītāju priekšā, kuru nedz uztraukums, nedz bargā žūrija nebiedē, ir pārsteigta par žūrijas vienbalsīgo lēmumu, atzīstot, ka uzstāšanās ir bijusi gluži vai vokālā katastrofa.

Kāds dalībnieks, kas dvēselē ir hipijs un ikdienā dzīvo naturālajā saimniecībā, atdzīst, ka pieteicies šovam kā avantūrai, lai saprastu, kas notiek tad, kad dara kaut ko, ko nekad nedara.

Starp citiem atlases dalībniekiem ir arī Dr. Klauns, populāra jauniešu "YouTube" kanāla autore, cietuma apsargs, reperu duets u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu