Par interneta sensāciju kļuvusi Karmena, kura Priekuļos uzstājusies klausītāju miljoniem (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: F64

Svētdien, 16.  septembrī, pie skatītājiem nonāca šova "X Faktors" otrās atlases raidījums, kurā uz skatuves uzmirdzēja 21 gadu vecā jūrmalniece Karmena Puķjāne. Viņa pirms uzstāšanās pārliecinoši apgalvoja, ka uzstājusies miljonu cilvēku priekšā, tomēr žūrija, kā arī televīzijas skatītāji viņas sniegumu vērtēja kā ļoti vāju, pat izmisuma pilnu.

Karmena jau pirmajās sekundēs nekautrējoties paziņoja, ka vēlas kļūt par šovbiznesa zvaigzni - viņai iepriekš bijusi skatuves pieredze Priekuļu sporta svētkos, kur, kā atzīst pati jauniete, viņas priekšnesumu klausījušies miljoniem cilvēku. 

"Esmu daudz kur uzstājusies. Mani vienmēr atbalsta, man ir liela publika, un visi par mani fano," tā žūrijai paziņoja Karmena. 

Tomēr viņas izpildītā "Cranberries" kompozīcija "Zombie" izpelnījās gan žūrijas, gan skatītāju kritiku..

"Tev ir ļoti skaists muzikāls vārds. Šis te gabals arī ir skaists. Un tomēr cik izmisuma pilns bija tavs dziedājums..." noteica mentors Intars Busulis

Viņam pievienojās arī Aija Auškāpa un Reinis Sējāns, kā rezultātā, Karmena saņēma trīs "nē".

Karmena pēc savu priekšnesuma bija vīlusies, tomēr noteica: "Es tā vienmēr dziedu."

Viņa gaidīja vismaz vienu "jā". 

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu