Pirms pērc, noalgo palīgus – trīs IKEA mēbeles, kas sagādās īstas galvassāpes (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ikea/Publicitātes foto

Ikea mēbeles jau izsenis ir pazīstamas ar to ergonomisko dizainu – tās tiek pārdotas sīkās detaļās, kuras ir gudri sapakotas nelielās kartona kastēs, un pēc to atvešanas mājās pie darba jāķeras vien pašam pircējam. Parasti liela daļa mēbeļu, pēc ilgākas galvas lauzīšanas kaut kādā veidā tiek saliktas. Tomēr mēbeļu giganta tirgū ir pāris mēbeles, kuras pircēji neieredz ne acu galā, un ne jau tāpēc, ka tās ir bezgaumīgas vai dārgas, bet gan tieši to salikšanas dēļ.

Foto: Ikea/Publicitātes foto

Jebkura divstāvu gulta

Pircēji atzīst, ka pie šīm mēbelēm nākas pavadīt krietni ilgāku laiciņu, liekot kopā detaļas, nekā ar jebkuru citu mēbeli. Divstāvu gultas detaļas ir visai iespaidīgas tieši izmēra ziņā, turklāt, savienojot detaļas, ir īpaši jādomā par drošību un precizitāti. Tāpat šo mēbeļu salikšanā obligāti jāsauc palīgā stiprā dzimuma draugi vai radi, kas bez problēmām varēs cilāt milzīgās detaļas un pie reizes saskrūvēs kopā citus sīkumus.

Foto: Ikea/Publicitātes foto

BRIMNES gultas ar plauktiem gultas galvgalī

Ikea mēbeļu lietotāji vietnē “Reddit”stāsta, ka tieši BRIMNES sērijas mēbeles var sagādāt visai nepatīkamus brīžus. Kāds pircējs atklāja, ka, neraugoties uz vairāku gadu pieredzi ar Ikea mēbelēm un veselu virtuves iekārtas salikšanu, BRIMNES gultas ar plauktiem esot bijis īsts izaicinājums, kas paņēmis veselu svētdienu.

Foto: Ikea/Publicitātes foto

TRYSIL gultas rāmis

Kaut arī gultas rāmis vizuāli izskatās viegli saliekams, tomēr to nevajadzētu skatīt "pēc cepures". Pircēji vietnē “Reddit” Ikea gultu nebaidās saukt par pamatīgu murgu - daži, pat rūpīgi pētot instrukcijas, ar gultas salikšanu cīnījās pat veselu nakti.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu