Ariana Grande velta aizkustinošus vārdus pāragri mirušajam bijušajam draugam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

7. septembrī 26 gadu vecumā no iespējamas pārdozēšanas mūžībā devās amerikāņu reperis Meks Millers (Mac Miller), kuru iepriekš vienoja romantiskas attiecības ar dziedātāju Arianu Grandi. Dziedātāja sociālajos tīklos publiskojusi emocionālu vēstījumu mirušajam Milleram.

"Es tevi iemīlēju jau pirmajā reizē, kad tevi satiku, man bija 19 gadu. Es tevi vienmēr mīlēšu. Nespēju noticēt tam, ka vairs neesi šeit. Mans prāts nespēj to aptvert," pie publiskotā video, kurā redzams Millers, raksta Grande.

Viņa turpina: "Mēs par to runājām tik daudzas reizes. Es esmu ļoti dusmīga, ļoti noskumusi, nezinu, ko lai daru. Tu biji mans dārgākais draugs tik ilgu laiku. Pāri visiem! Man ir žēl, ka nespēju salabot vai atņemt tavas sāpes. Es centos."

Dziedātāja noslēdz emocionālo vēstījumu ar vārdiem: "Laipnākā, jaukākā dvēsele ar dēmoniem, kurus tā nebija pelnījusi. Es ceru, ka tev tagad viss ir labi. Dusi mierā!"

Šā gada sākumā abu teju divu gadu ilgās attiecības izjuka. Maijā Grande sociālajā vietnē "Twitter" publiski paziņoja, ka Millers cieš no alkohola atkarības un viņu attiecības "bijušas toksiskas":

"Es neesmu aukle vai māte, un nevienai sievietei tā nevajadzētu justies. Esmu rūpējusies par viņu un centusies atbalstīt viņa būšanu skaidrā, un lūgusies, lai viņam ir balanss dzīvē, vairāku gadu garumā (un to turpināšu darīt, protams), bet apkaunot un vainot sievieti par vīrieša nespēju "savākties" ir milzīga problēma. Lūdzu, beigsim to darīt. Protams, es nedalījos ar jums par to, cik grūti un biedējoši tas bija, kad tas notika. Es turpināšu lūgties par viņu no visas savas sirds, lai viņš atrod sevi un jebkura sieviete, kura ir bijusi manā pozīcijā, arī."

Lai arī Millera oficiālais nāves cēlonis vēl nav publiskots, medijos izskanējusi ziņa, ka viņš mira no narkotiku pārdozēšanas. 

Par savām atkarībām reperis atklāti runājis gan dziesmās, gan intervijās.

Tenku portāls "TMZ" vēsta, ka brīdī, kad ieradās mediķi un policija, Millers jau vairākas stundas bija miris. 

Tāpat tiek lēsts, ka Millera dzīvesvietā dienu pirms viņa nāves notikusi ballīte, kas risinājās līdz pat 7. septembra rītam. 

Medijam pietuvināti avoti informē, ka policija, pārmeklējot Millera dzīvesvietu, atrada vien nelielu devu "balta pulvera". Policijai ir aizdomas, ka visas narkotikas tikušas paslēptas vai iznīcinātas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu