Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Vienas nakts sakari: uzzini, ko meitenes domā par seksu bez saistībām (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pexels

Vienas nakts sakari nu jau būtu dēvējami par modes lietu, jo tik daudzi par to runā. Ko domā tu? Stāsta aktīvākās seksa bez saistībām piekritējas.

Tiesības uz seksu bez saistībām - tā ir viena no lieliskākajām novitātēm mūsdienu sievietes seksuālajā dzīvē, kā stāsta "Glamour". Nē, tādā veidā sievietes nemeklē topošo vīru (kaut sievietes būtu gatavas viņu satikt jebkur).

Jā, sievietes vienkārši dievina seksu un brīvdienu vakaros, gozējoties pie bāra letes, gaida savu iespēju. Pateicoties soctīkliem, seksa randiņu var noorganizēt ar pāris klikšķu palīdzību. Galvenais - pienācīgi ievērot jaunos spēles noteikumus.

Sekss pāris klikšķu attālumā

Stāsta Anna (30 gadi): "Sameklēt kādu tikpat neprātīgu kā tu internetā ir vienkāršāk nekā klubā. Tāpēc, pat ja online partneris šķiet adekvāts, labāk viņu vēlreiz pārbaudīt. Pirms satikšanās es vīrieti čatā provocēju uz seksu. Sāku tā: "Kāda ir tava seksa fantāzija? Tev labāk patīk sekss no rīta vai vakarā? Ātri vai lēni? Kāda ir tava attieksme pret sasiešanu?" Uzreiz kļūst skaidrs, vai puisim viss ir kārtībā ar galvu. Turklāt tas ir arī labs veids, kā savlaicīgi apspriest abu vēlmes un saprast, ko no otra gaidīt, lai tiekoties sekss sagādātu maksimālu baudu, nevis viegla pārpratuma sajūtu."

Alīna (24 gadi): "Nesūtiet jaunajiem paziņām savus kailfoto un nepiekrītiet uz online seksu ar ieslēgtu videokameru - tas viss var nokļūt pornosaitos vai kā citādi tikt izmantots pret tevi.

Soctīklos ir slēgtās grupas, kur vīrieši dalās ar informāciju par meitenēm, ar kurām iepazīstas iepazīšanās portālos.

Viņi publicē bildes, vārdus un komentārus, piemēram "ved mani uz dārgu restorānu, citādi es tevi pasūtīšu" vai arī "atdošos tev mašīnā". Ja esi sūtījusi svešiniekam savu kailfoto, arī tie var nokļūt soctīklos, un tas ir daudz trakāk nekā vienkārši baumas par tevi."

Elīna (22 gadi): "Pirms ej uz tikšanos ar svešinieku, aizsūti draudzenei kavaliera fotogrāfiju un telefona numuru, bet tikšanās laikā aizsūti viņai lokācijas vietu, kur tu atrodies."

Kristīne (26 gadi): "Ideāls variants seksam ar mazpazīstamu cilvēku ir viesnīca, neitrāla un droša teritorija. Ērti, ja numuriņu var rezervēt iepriekš, jo šajā gadījumā jums sekss jau ir iepriekš ieplānots."

Zane (32 gadi): "Vēl viens svarīgs noteikums ir - mazāk alkohola. Es izdzeru, maksimums, divas glāzes šampanieša - mirdzošākam acu skatam. Ja dzersi vairāk, vari zaudēt situācijas kontroli. Un pie viena arī orgasmu."

Marija (33 gadi): "Tā kā pirmajai tikšanās reizei ir raksturīgs flirts, vienmēr pastāv risks sapīties savos mērķos.

Vienmēr atgādini sev, ka tas ir tikai sekss un, pat ja komunikācija ir ļoti patīkama, diez vai tā turpināsies nākamajā rītā. Iespējams, ka vīrietis pēc orgasma vienkārši piecelsies un aizies: ne visi ir gatavi ilgstošām sarunām un apskāvieniem pirms miega."

Olga (27 gadi): "Daži džeki flirtē tā, it kā tūlīt taisītos precēties. Ārzemnieki savukārt pret seksu izturas lietišķi un par to nekaunas. Es arī esmu par godīgumu: saku tieši, ka man ir vajadzīgs tikai sekss, lai izvēdinātu galvu pēc šķiršanās."

Elizabete (25 gadi): "Pats galvenais, ka tev ir tiesības pārdomāt. Pat ja viņš ir jau samaksājis par viesnīcas numuriņu un pat ir jau uzvilcis prezervatīvu. Lai būtu droša, ka manu "nē" sadzirdēs, es valkāju lielu pogai līdzīgu gredzenu un puišiem jokojot saku, ka tā ir mana trauksmes poga. Nospiedīšu, un uzreiz atbrauks policija!"

Krista (28 gadi): "Man reti kad ir slikts sekss, pat pirmajā randiņā. Viss ir, pateicoties stratēģijai: ja jūtu, ka cilvēks man neder, vienmēr saku "stop". Reiz es aizbraucu uz mājām pie jaunā paziņas, mēs jau sākām izģērbties, un es pēkšņi sapratu, ka nemaz nevēlos ne viņu, ne seksu - tas man sagādās vilšanos. Es atvainojos, saģērbos un aizbraucu mājās ar taksometru. Tikai mājās atjēdzos, ka aizmirsu pie viņa mēteli. Atgriezos, mēs pat pasmējāmies - bez aizvainojumiem un pretenzijām."

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu