Olga Rajecka pagarinājusi vasaru, kopā ar vīru laiskojoties Portugālē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša/LETA

​Pašmāju dziedātāja Olga Rajecka (56), kura iemantojusi klausītāju mīlestību, dziedot grupās "Eolika" un "Turaidas roze", pēc vasaras beigām Latvijā devusies to turpināt baudīt svelmainajā Portugālē.

Rajecka kameras priekšā stājusies gaisīgās kleitiņās un pat koši rozā peldkostīmā, piesedzoties ar caurspīdīgu, vasarīgu pludmales kimono. Bildēs redzams arī viņas mīļotais vīrietis, ar kuru dziedātāja gredzenus mija salīdzinoši nesen – 2014. gadā.

“Okeāns un pats pasaules gals,” vienu no ceļojuma fotogrāfijām komentē slavenība.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olga Rajecka (@rajecka) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olga Rajecka (@rajecka) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ponta Da Piedade Lagos

A post shared by Olga Rajecka (@rajecka) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Okeāns un pats pasaules gals ?

A post shared by Olga Rajecka (@rajecka) on

Kā zināms, Olga Rajecka ar dziesmu “Paspēlēsim paslēpes” dzirdama piemiņas albumā "Mans draugs - Mārtiņš Freimanis", kurā iekļautas 15 Freimaņa dziesmas citu mākslinieku izpildījumā.

Viņa dziesmas ieskaņojuši arī tādi mūziķi kā "Musiqq", "Labvēlīgais tips", Aija Andrejeva, Lauris Reiniks, "Rīgas modes", "Līvi", "Refleksija", Kārlis Būmeisters, "Z-Scars", Zintis Žvarts un Katrīna Bindere.

Albumā dzirdamos māksliniekus Latvijā iespējams redzēt uz lielajām skatuvēm koncertu sērijā "Mans draugs Mārtiņš Freimanis" - tūres noslēgums paredzēts 11. decembrī Ķīpsalas starptautiskajā izstāžu centrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu