Usiks: Cīņa Maskavā? Lieliski. Paspiežam rokas un aiziet

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: TASS/LETA

Absolūtais pasaules boksa čempions pirmajā smagajā svarā ukrainis Oleksandrs Usiks atklājis, ka viņam ir vienalga, kur cīnās. Tiesa, duelis Pasaules boksa supersērijas finālā pret krievu Muratu Gasijevu viņam devis papildu motivāciju, jo cīņa notika Maskavā. Ukrainai ar Krieviju ilgāku laiku ir saspīlētas attiecības. 

"Mana komanda teica, ka jāgatavojas cīņai un smagi jāstrādā. Kur notiek cīņa, tas man nav svarīgi. Maskavā? Lieliski. Paspiežam rokas un aiziet. Tas, ka cīņa ar Muratu Gasijevu notika Maskavā, gan man deva papildu motivāciju," intervijā "Youtube" kanālā "Вацко Live" sacīja Usiks.

Pēc uzvaras Pasaules boksa supersērijā pirmajā smagajā svarā Usika īpašumā ir leģendārā Muhameda Ali trofeja, WBO, WBC, IBF un WBA Super josta, kā arī prestižā žurnāla «The Ring» josta.

Nākamo cīņu Usiks aizvadīs 10. novembrī Mančestrā. Viņa pretinieks būs pazīstamais britu bokseris Tonijs Beljū.

"Ja mana uzvara pār Gasijevu iedvesmoja jauniešus, meitenes, Ukrainas iedzīvotājus un nesa kaut kādu pievienoto vērtību, sniedza cilvēkiem gandarījumu, tad arī es esmu priecīgs. Ja politiķi saka, ka es kaut ko ne tā izdarīju, ja kaut ko nepateicu ringā, es to vienkārši laižu gar ausīm. Šī tēma ļoti ilgu laiku muļļāta televīzijā. Politiķi, dažādi nepazīstami cilvēki kaut ko izteikušies... Ja to beigtu apspriest, pēc pāris dienām viss pagaistu," stāstīja Usiks. 

Beljū kopumā savas karjeras laikā aizvadījis 33 cīņas, kurās izcīnījis 30 uzvaras (20 ar nokautu), piedzīvojis divus zaudējumus un vienu reizi cīnījies neizšķirti. Savukārt Usiks 15 cīņās guvis visas uzvaras, 11 no tām ar pretinieka nokautu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Usyk Aleksandr (@usykaa) on

"Visas manas svarīgākās cīņas risinājušās ārzemēs. Cīņas vieta man nav svarīga," teica Usiks. "Man jāturpina smagi strādāt. Katru dienu smags darbs, un to arī darīšu."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu