Negaidīti mirušā Mareka Mediņa brālis: “Man joprojām ir šoks”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

​8. septembrī 47 gadu vecumā negaidīti mūžībā devās viens no Latvijas 1. rokkafejnīcas Liepājā un arī Rīgā dibinātājiem un savulaik festivāla "Baltic Beach Party" rīkotājiem Mareks Mediņš. Tagad viņa brālim Raivo nāksies uzturēt biznesu vienam.

“Man joprojām ir šoks. Beidzamajā laikā Mareks izskatījās un jutās daudz labāk nekā pirms 10 gadiem. Viņš dzīvoja ar domu, ka visas lielās lietas, ko mēs kopā paveiksim, vēl ir priekšā. Viņam patika darboties, strādāt un domāt... Pēc biznesa krīzes Liepājā mums izdevās atgūties, gājām uz priekšu ar pārliecību, ka varam daudz paveikt. Dikti pēkšņi viss aprāvās… [..] Viņa pārziņā bija banku līgumi, juridiskie dokumenti un tamlīdzīgas lietas. Man par to galva nesāpēja, jo es vairāk atbildēju par konceptuālo. Tagad man būs jāapgūst arī brāļa lauciņš,” sarunā ar žurnālu “Privātā Dzīve” pastāstīja Raivo.

Mareka brālis Raivo izdevumam "Vakara Ziņas" nesen atklāja, ka nāves iemesls bijis infarkts.

Kā zināms, brāļi Mediņi 2002. gadā nodibināja Latvijas 1. rokkafejnīcu, kas Liepājā darbojās līdz pat 2013. gada sākumam. Pēcāk viņi pārcēlās uz Rīgu, kur kopš 2012. gada sākuma atpūtas vieta ar tādu pašu nosaukumu darbojas joprojām. 

Tāpat brāļi bija zināmi arī kā Liepājas festivāla "Baltic Beach Party" rīkotāji. 

Atvadīšanās no Mareka Mediņa notika 18. septembrī plkst. 12.00 Rīgas krematorijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu