Infografika: Aļona Ostapenko - Lara Arruavarrena

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: Reuters/LETA

Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko trešdien, 19. septembrī, aizvadīs Dienvidkorejā notiekošā Seulas WTA "International" sērijas turnīra pirmās kārtas spēli, cīnoties pret spānieti Laru Arruavarrenu.

Ostapenko un Arruavarrenas duelis paredzēts kā trešā spēle centrālajā laukumā, līdz ar to gaidāms, ka mačs nesāksies ātrāk par plkst. 9.00 pēc Latvijas laika.

Pasaules rangā Ostapenko patlaban ieņem desmito vietu un Seulas turnīrā izlikta ar pirmo numuru, kamēr Arruavarrena WTA reitingā ierindojas 71. pozīcijā.

Ostapenko pret Arruavarrenu spēlējusi vienu reizi, pērn spānieti ar rezultātu 6-2, 1-6, 6-1 uzvarot ASV atklātā čempionāta ("US Open" pirmajā kārtā.

Latvijas tenisiste pērn triumfēja Seulas turnīrā, izcīnot savu otro WTA vienspēļu titulu karjerā pēc uzvaras "French Open".

Ostapenko pērn par uzvaru Seulas turnīrā nopelnīja 280 reitinga punktus, kas viņai šogad jāaizstāv, lai saglabātu pozīciju pasaules ranga pirmajā desmitniekā.

Seulas WTA "International" sērijas turnīrā Ostapenko spēlēs otro reizi, bet Arruavarrenai šis būs sestais turnīrs Dienvidkorejas galvaspilsētā.

Otrajā kārtā šā mača uzvarētāja tiksies ar krievieti Jekaterinu Aleksandrovu (WTA 122.), kura pirmdien ar rezultātu 6-1, 6-2 pārspēja zviedrieti Juhannu Lāšoni (WTA 68.).

Seulas WTA "International" sērijas turnīrs norisinās uz cietā seguma.

Ostapenko iepriekšējais turnīrs bija ASV atklātais čempionāts ("US Open"), kurā viņa trešajā kārtā piekāpās slavenajai Krievijas tenisistei Marijai Šarapovai.

Latvijas pirmā rakete šosezon sasniedza Maiami (ASV) WTA "Premier" turnīra finālu un tika līdz pusfinālam Vimbldonas čempionātā (Lielbritānija).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu