"Jūs esat gļēvuļi!" 83 gadus vecs īru opaps noliek pie vietas trīs bruņotus laupītājus (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Kad sporta bārā Īrijā ieskrēja trīs bruņoti laupītāji un centās piesavināties bukmeikera likmēs savākto naudu, par uzbrukuma mērķi kļuvušajam vīrietim palīgā steidzās 83 gadus vecais pensionārs Deniss O'Konors. Sirmgalvis, kurš par spīti cienījamajam vecumam nav zaudējis cīņassparu un sportisko formu, ātri vien padzina ar āmuriem un ieroci bruņotos uzbrucējus. Drošības kameru ieraksts kļuva par interneta sensāciju, vēsta portāls "Yahoo".

Kā redzams ierakstā, maskās tērptie uzbrucēji centās piespiest bukmeikeru kantora vadītāju Timu Mērfiju atdot viņiem naudu. Taču viņi nebija rēķinājušies, ka iejauksies O'Konors - pensionējies mehāniķis un vecvectēvs.

"Viņi prasīja naudu no seifa. Viņus neinteresēja piecu un desmit eiro banknotes kasē," radiointervijā stāsta Mērfijs. "Viņi kliedza: mēs gribam seifu, mēs gribam seifu."

Mērfijs teica, ka O'Konors uz laupītājiem esot kliedzis: "Jūs esat gļēvuļi, jūs esat totāli gļēvuļi!"

"Menedžeris Tims ir ļoti labs jauns vīrietis, un es nevarēju viņam nepalīdzēt," vēlāk intervijā tabloīdam "The Irish Sun" teica O'Konors. "Var sēdēt un neko nedarīt, bet var arī pretoties šādiem cilvēkiem, un tieši to es izdarīju."

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu