Brīvdienas Megana Mārkla pavada kā vienkāršs cilvēks: kā viņai tas izdodas?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix

Neskatoties uz to, ka Megana Mārkla ir kļuvusi par pilntiesīgu karaliskās ģimenes locekli, brīvdienās viņa ir pavisam vienkāršs cilvēks. Tagad mēs zinām, ar ko Saseksas hercogiene nodarbojas dienās, kas ir brīvas no oficiālām pieņemšanām un ceremonijām.

Pēc tam, kad Megana Mārkla apprecēja princi Hariju, viņas dzīve ir kardināli mainījusies, taču tas netraucē viņai saglabāt vecos ieradumus. Kā informē izdevums "People", brīvdienās hercogiene apmeklē skaistumkopšanas salonu, nodarbojas ar pilatēm un dodas iepirkties.

Megana Mārkla
Megana Mārkla Foto: SCANPIX

Megana arī neaizmirst par ģimenes atpūtu: visbiežāk brīvdienas viņa ar vīru pavada ainaviskajā lauku īpašumā Anglijas rietumos. Karaliskajai būtnei lieliski izdodas baudīt parastu dzīvi un izvairīties no fotokamerām. Piemēram, pavisam nesen kļuva zināms, ka Meganai izdevies slepus doties braucienā uz Toronto pie savas labākās draudzenes.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu