NBA apskatnieks: Porziņģa komandas biedrs Džeks pārcelsies uz citu klubu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Džerets Džeks
Džerets Džeks Foto: AP/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" saspēles vadītājs Džerets Džeks, kurš ir Latvijas zvaigznes Kristapa Porziņģa komandas biedrs, nākamsezon varētu pārcelties uz Ņūorleānas "Pelicans" vienību, pavēstījis NBA apskatnieks Šams Čaranija.

Pēc viņam pieejamās informācijas, Džeks vienojies ar "Pelicans" par viena gada līgumu, taču tas nav garantēts, jo līguma ietvaros Džekam tiek dota iespēja konkurēt par otrā saspēles vadītāja vietu sastāvā. Līdz ar to, sevi neapliecinot nepieciešamajā kvalitātē, viņš var arī nekļūt par "Pelicans" spēlētāju.

Aizvadītajā sezonā 34 gadus vecais saspēles vadītājs 62 mačos guva vidēji 7,5 punktus, atdeva 5,6 rezultatīvās piespēles, kā arī sakrāja 3,1 atlēkušo bumbu.

Savas karjeras laikā Džeks pārstāvējis Portlendas "Trail Blazers", Indiānas "Pacers", Toronto "Raptors", Goldensteitas "Warriors", Klīvlendas "Cavaliers", Bruklinas "Nets", kā arī "Pelicans" vienību, bet 2005.gadā NBA draftā viņš tika izraudzīts ar 22.kārtas numuru.

Savukārt 22 gadus vecais Porziņģis turpina atkopties no ceļgala krustenisko saišu plīsuma, bet laukumā Ņujorkas "Knicks" basketbolists varētu atgriezties vien gada izskaņā.

"Knicks" aizvadītajā sezonā jau piekto reizi pēc kārtas nekvalificējās izslēgšanas turnīram.

Tikmēr "Eurohoops" ziņo, ka cits Porziņģa bijušais komandas biedrs Deriks Viljamss karjeru turpinās Vācijas bundeslīgas vienībā Minhenes "Bayern".

Pašlaik 27 gadus vecais Viljamss iepriekšējo sezonu uzsāka Ķīnas komandā Tjaņdziņas "Gold Lions", bet noslēdza to Losandželosas "Lakers" rindās, aizvadot gan tikai divas spēles.

Ņujorkas vienībā viņš spēlēja 2015./2016.gada sezonā, 80 spēlēs vidēji gūstot 9,3 punktus un izcīnot 3,7 atlēkušās bumbas.

Viljamsu 2011.gada draftā ar augsto otro numuru izraudzījās Minesotas "Timberwolves" vienība, kurā viņš pavadīja divarpus sezonas, pēc tam pusotru sezonu pārstāvot Sakramento "Kings". NBA viņš pārstāvējis arī Maiami "Heat" un Klīvlendas "Cavaliers" vienības.

"Bayern" šogad kļuva par Vācijas čempioni un gaidāmajā sezonā spēlēs ULEB Eirolīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu