Hārtlijs turpina krāt uzvaras KHL čempionātā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Bobs Hārtlijs
Bobs Hārtlijs Foto: TASS/LETA

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs, kurš vada arī Krievijas klubu Omskas "Avangard", otrdien izcīnīja kārtējo uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā.

Hārtlija trenētā "Avangard" izbraukumā ar rezultātu 4:3 (3:0, 0:2, 0:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā uzveica Kazahstānas klubu Astanas "Baris".

Uzvarētājiem ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Sergejs Širokovs, bet pa reizei ar precīzu metienu atzīmējās arī Jevgeņijs Medvedevs un Iļja Mihejevs.

"Avangard" komanda Hārtlija vadībā šosezon KHL izcīnījusi septiņas uzvaras astoņos mačos. Osmkas vienība ar 12 punktiem patlaban ir Austrumu konferences vicelīdere.

Vienīgo zaudējumu "Avangard" komanda šosezon KHL piedzīvojusi pret Magņitogorskas "Metallurg" ar rezultātu 0:1.

Austrumos un arī visas līgas kopvērtējumā līdere šobrīd ir Jekaterinburgas "Avtomobilist" komanda, kas vienīgā šosezon KHL čempionātā vēl nav piedzīvojusi zaudējumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu