Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Garastāvoklis var nebūt no labākajiem. Iespējams, darbā būs gadījušies kādi neparedzēti sarežģījumi, kuri jūtami maitās tavu omu. Problēmas risinājums, visticamāk, radīsies ļoti neikdienišķākā veidā.

VĒRSIS Ja reiz būsi uzstādījis sev kādu mērķi, tad neapstāsies, kamēr nebūsi sasniedzis iecerēto. Lai gūtu panākumus, tev nāksies būt ne tikai neatlaidīgam, mērķtiecīgam, bet arī apķērīgam un vērīgam.

DVĪŅI Vēlmes var būt svārstīgas, kas savukārt var apgrūtināt plānu īstenošanu. Zvaigznes iesaka turēties pie iepriekš nospraustās darbu kārtības un atturēties no pēkšņām reformām.

VĒZIS Lieliski tiksi galā ar uzticētajiem pienākumiem, pateicoties kam, visticamāk, izpelnīsies augstākstāvošo atzinību. Patiesi veiksmīga diena Vēžiem, kuri saistīti ar pedagoģiju, psiholoģiju un mākslu.

LAUVA Esi savaldīgāks, runājot ar priekšniecību. Ja iespējams, svarīgākās tikšanās plāno dienas pirmajā pusē. Turpretim pēcpusdienā vari pievērsties saviesīgiem pasākumiem, apmeklēt prezentācijas.

JAUNAVA Nekļūsti kategorisks nedz attiecībā pret sevi, nedz apkārtējiem. Ja spēsi ieturēt mērenību, būt diplomātisks, panāksi daudz vairāk. Dienas izskaņā pavadi laiku kopā ar ģimenes locekļiem.

SVARI Šī diena zīmīga Svariem, kuri nodarbojas ar finansēm vai jurisprudenci. Tavā viedokļi ieklausīsies, tādēļ pacenties rūpīgi pārdomāt sakāmo! Mīlas frontē nav izslēgti negaidīti pavērsieni.

SKORPIONS Darba spars būs nedaudz apsīcis. Nav izslēgts, līdz šim būsi strādājis pārlieku intensīvi, tādējādi ātrāk izsmeļot savas enerģijas rezerves. Ja situācija ļauj, paņem brīvdienu un vienkārši atpūties!

STRĒLNIEKS Dedzīgi aizstāvēsi savas un tuvinieku intereses, brīžiem pat iesaistoties atklātā konfliktā. Lai vairotu panākumus, neļauj vaļu emocijām, saglabā pēc iespējas skaidrāku mērķa apziņu.

MEŽĀZIS Lieliski iekļausies kolektīvā, sniegsi jūtamu artavu kopējam darba rezultātam. Tu pratīsi tikt galā ar visu veidu saimnieciskajiem jautājumiem. Dienas izskaņu labprāt pavadīsi otrās pusītes apskāvienos.

ŪDENSVĪRS Vari nejauši nonākt šķīrējtiesneša lomā, samierinot savā starpā pārlieku kaislīgus kolēģus. Pašam darba pienākumi nekādas galvassāpes nesagādās, viss ritēs uz priekšu raitā tempā.

ZIVIS Kaut arī pēc dabas esi kautrīgs, šodien tev var nākties stāties lielākas auditorijas priekšā, prezentēt uzņēmuma nākotnes ieceres. Esi drošs, tevi sadzirdēs un atbalstīs, tev vajadzēs tikai uzdrošināties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu