Povetkins: šī man ir teju pēdējā iespēja kļūt par pasaules čempionu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aleksandrs Povetkins
Aleksandrs Povetkins Foto: Reuters/LETA

Cīņa pret Lielbritānijas bokseri Entoniju Džošua ir viena no pēdējām iespējām Aleksandram Povetkinam kļūt par pasaules čempionu smagsvaru kategorijā, atzīst Krievijas sportists.

28 gadus vecā Džošua īpašumā ir pasaules čempiona jostas smagsvaru kategorijā WBA "super", IBF un WBO versijā.

"Esmu mierīgs. Labā noskaņojumā gatavojos cīņai par pasaules čempiona titulu pret jaunu un spēcīgu bokseri," portāls "vsenabox" citē Povetkinu.

Entonijs Džošua un Aleksandrs Povetkins
Entonijs Džošua un Aleksandrs Povetkins Foto: Reuters/LETA

Džošua savas jostas centīsies aizstāvēt 22. septembrī Londonā aptuveni 90 000 skatītāju klātbūtnē duelī pret Povetkinu, kurš nesen svinēja savu 39. dzimšanas dienu.

"Šis ir izaicinājums, cīņa vienmēr ir pārbaudījums. Man jau ir 39, un šī ir cīņa par pasaules čempiona titulu - man tas, protams, ir ļoti svarīgi," turpināja Povetkins.

Povetkins karjerā izcīnījis 34 uzvaras (24 nokauti) un piedzīvojis 1 zaudējumu - 2013. gadā pret Ukrainas bokseri Vladimiru Kļičko.

"Varētu teikt, ka šī ir viena no manām pēdējām iespējām kļūt par pasaules čempionu. Jūtos labi un esmu lieliski sagatavojies [cīņai]," norādīja Krievijas bokseris.

2012. gada Londonas olimpisko spēļu čempions Džošua profesionālajā boksā izcīnījis 21 uzvaru, 20 no tām ar nokautu, bet zaudējumu viņš nav cietis ne reizi.

Entonijs Džošua un Aleksandrs Povetkins
Entonijs Džošua un Aleksandrs Povetkins Foto: AP/LETA
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu