Latvijas rallijkrosa čempionāts noslēgsies 29.septembrī Sporta kompleksā “333”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau kā tradīcija ir kļuvusi Latvijas Rallijkrosa sezonas noslēgums 333 trasē. Šogad Latvijas Rallijkrosa čempionāta noslēdzošais 6. posms tiks aizvadīts sestdien, 29. septembrī. Kā jau sezonas noslēgumā, saspringtas cīņas gaidāmas visās klasēs, jo kopvērtējuma tabulā līderus šķir vien daži punkti.

Sezonas noslēdzošajā sacensību posmā dalībnieki sacentīsies sešās ieskaites klasēs: LADA RX, Super 1600, Touring 2000, OPEN, kā arī CK 650 un Xtreme bagiju klasēs, ko pārstāv tādi braucēji kā Beāte Klipa, Jānis Baumanis un Reinis Nitišs. Iespējams, Super 1600 klasē redzēsim arī kādus braucējus, kuri piedalījās šā gada Neste World RX of Latvia posmā Biķernieku trasē.

29.septembra sacensību diena sāksies ar brīvajiem treniņiem no pulksten 10:00, kam sekos sacensību atklāšana pēc pulksten 11:00.

Pirmo kvalifikācijas braucienu sākums paredzams 11:30, pēc kuriem secīgi tiks aizvadīti pārējie kvalifikācijas un fināla braucieni visām klasēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu