Vai Oļega Fiļa jaunā draudzene braukā ar baņķiera bijušās sievas "Porsche"?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kristīne Jelinska un Oļegs Fiļs
Kristīne Jelinska un Oļegs Fiļs Foto: Publicitātes foto

Sociālajos tīklos klejo baņķiera Oļega Fiļa jaunās simpātijas Kristīnes Jelinskas publiskotā fotogrāfija, kurā redzams smalkais "Porsche" auto, kas, kā runā, reiz piederējis Fiļa bijušajai sievai Santai Zāmuelei. Oļega Fiļa pārstāvji izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj, vai patiešām Oļegs bijušās sievas automašīnu atdāvinājis jaunajai draudzenei.

Fiļa pārstāvji norāda, ka 133 000 eiro vērtais "Porsche 911 Turbo" Santai ticis uzdāvināts pirms diviem gadiem, savukārt Fiļa mīļotā sieviete Kristīne Jelinska brauc ar pavisam citu spēkratu - jaunu šīs firmas auto. 

Uz jautājumu, kas noticis ar Zāmuelei dāvāto "Porsche", Fiļa advokāts Agris Bitāns atbildēja: "Varam apstiprināt, ka mašīna ir apķīlāta no tiesu izpildītāja puses un atrodas glabāšanā pie trešās personas (pēc neoficiālas informācijas - auto salonā, vēsta "Privātā Dzīve"), tas izslēdz šīs mašīnas atsavināšanu citām personām."

Jau vēstīts, ka Santa un Oļegs izšķīrās šā gada pavasarī. Pēc šķiršanās abu starpā valda neatrisinātas nesaskaņas, kurās iesaistīta arī policija. 

Pa šo laiku Santa jau ir mijusi gredzenus ar mīļoto vīrieti Deividu Alanu Bernālu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu