Medijs: "Knicks" vēlas atbrīvoties no Porziņģa komandas biedra Lī

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kortnijs Lī
Kortnijs Lī Foto: Reuters/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Ņujorkas "Knicks", kuru pārstāv Kristaps Porziņģis, vēlas atbrīvoties no pieredzējušā aizsarga Kortnija Lī, vēsta laikraksts "New York Post".

"Knicks" komandas plāns ir nākamsezon spēlēt vairāk ar perspektīvajiem spēlētājiem, tāpēc klubs vēlas atbrīvoties no 32 gadus vecā Lī.

Viņš spēlē aizsarga jeb otrā numura pozīcijā, kurā "Knicks" plāno sākumsastāvā izmantot Timu Hārdeveju.  

Lī ir līgums, kura ietvaros viņam paredzēta 12,2 miljonus ASV dolāru liela alga nākamajā sezonā, kā arī 12,7 miljoni dolāru atalgojums 2019./20. gada sezonā. 

Lai nākamvasar brīvo aģentu tirgū "Knicks" būtu lielākas finansiālās iespējas iegūt kādu NBA zvaigzni, klubs vēls aizmainīt Lī uz citu komandu.

Lī pagājušajā sezonā NBA regulārajā čempionātā "Knicks" rindās aizvadīja 76 spēles (69 sākumsastāvā), vidēji mačā atzīmējoties ar 12,0 punktiem.

Viņam pagājušā bija otra rezultatīvākā sezona karjerā. Labākā bija karjeras otrā sezona, kurā viņš vidēji guva 12,5 punktus Ņūdžersijas "Nets" sastāvā.

Lī iepriekšējās divas sezonas pārstāvējis "Knicks". Pirms tam viņš savā desmit gadus ilgajā karjerā spēlējis arī citos NBA klubos - Orlando "Magic", Hjūstonas "Rockets", Bostonas "Celtics", Memfisas "Grizzlies", Šarlotes "Hornets" un jau minētajā Ņūdžersijas "Nets".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu